Slo-Tech - Diski so po rezultatih ankete sodeč, še daleč od popolnosti, saj vas je več kot polovica že izgubila podatke zaradi okvare tega nosilca podatkov.
najprej sm meu eno pci, ki je povzrocala, da mi je comp steku, pol sm meu zacasno eno na ISA, zdej mam pa novo plato in mi intergrirana cist dobr sluz.
pc a: sb live! vezan na stolp in debele zvočnike :P sicer ima rahlo slišen šum (motnje na določenih frekvencah) samo se ne sliši če ne nabijaš ravno tišine :P pc b (laptop): integrated ... ICH4 chipset, klasični ac97 crap. res je crap, zvok pač dela, ma še stari sb16 je mel verjetno boljši zvok.
btw pod drugo pride usb-slušalke? ko ne rabiš zvočne :D
edit : pc c : sb AWE 64 GOLD (pozlačeni činč konektorji ja, ločen R in L, lol pač. zvok v rangu sb16 pa boljše midi banke in dost prostora za še boljše banke ki jih nimam).
Za vse, ki uporabljate SB Live in podobne kartice. Poizkusite kx gonilnike. Dobite jih tukaj. Ne vo vam žal, verjemite. Če hočete boljšo kvaliteto zvoka preklopite iz priključka za sprednje na priključek za zadnje zvočnike.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Če sem vas prav razumel, vas ima tudi nekaj od vas težave z Sb live 5.1!? Meni po nekaj minutah predvajanja začne pačiti zvok. Pomaga ponoven zagon računalnika... kX to popravi?
I have always wished for a computer that would be as easy to use as my
telephone. My wish came true. I no longer know how to use my telephone.
--Bjarne Stroustrup
hmm, soundstrom na nf-7s ultra al kaj je že , pol pa neko integrirano čudo sis kontroler in ac97 codec. pa eno offtopic uprašanje, ka za 2.1 radio sistem (sony, nevem ker tip, samo ma zelo dobre zvočnike), kaj bi bila velika razlika v zvoku z kakšno bolšo zvočno?
aja, pa slušalice tud kr na integriranem čudu uporabljam