Forum » Igre » Warcraft
Warcraft
Keltyrael ::
Zanima me če ma kdo original Warcraft: Orcs and Humans ali/in Warcraft II: Tides of Darknes + Beyond the Dark Portal za prodat (War2:Battlenet ne rabim)
Rad bi mev celo Warcraft Universe original :D:D:D
No če ma kdo naj mi pošlje zs ali pa email: keltyrael@gmail.com
Rad bi mev celo Warcraft Universe original :D:D:D
No če ma kdo naj mi pošlje zs ali pa email: keltyrael@gmail.com
MarkV ::
@PAX: niti ne
Ti dve igri sta že zelo stari, ni ju več v prodaji, zato ju štejemo pod abandonware.
Stare igre lahko legalno potegnemo z neta, saj s tem ne povzročimo avtorjem nobene škode (igra ni več v prodaji).
Warcraft 1 dobiš tukaj.
O Warcraft 2 pa še poteka debata ali ga že lahko štejemo za abandonware ali še ne. Nekatere abandonware strani pa so ga kljub temu že objavile na spletnih straneh za dolpoteg. Uporabi google.
Ti dve igri sta že zelo stari, ni ju več v prodaji, zato ju štejemo pod abandonware.
Stare igre lahko legalno potegnemo z neta, saj s tem ne povzročimo avtorjem nobene škode (igra ni več v prodaji).
Warcraft 1 dobiš tukaj.
O Warcraft 2 pa še poteka debata ali ga že lahko štejemo za abandonware ali še ne. Nekatere abandonware strani pa so ga kljub temu že objavile na spletnih straneh za dolpoteg. Uporabi google.
Keltyrael ::
Vem da se lahko dolpotegne
Sm tud že obrnu vsakega od prej omenjenih (nevem kokrat k nism štev :P)
Samo bi mev rad Warcraft Universe zbirko v celem originalu se reče v original škatlah in cdjih oziroma floppyih (odvisno od verzije war1)
Tko da vseen če ma kdo originale in če jih ne rabi več...
Sm tud že obrnu vsakega od prej omenjenih (nevem kokrat k nism štev :P)
Samo bi mev rad Warcraft Universe zbirko v celem originalu se reče v original škatlah in cdjih oziroma floppyih (odvisno od verzije war1)
Tko da vseen če ma kdo originale in če jih ne rabi več...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje bi lahko kupil stare igre?Oddelek: Pomoč in nasveti | 6130 (5261) | Alamar |
» | Blizzardova naslednja masovka še bolj masovnaOddelek: Novice / Igre | 5081 (3515) | BigWhale |
» | igreOddelek: Igre | 1478 (1084) | opeter |
» | Ce bi lahko izbrali samo eno igro to poletje.. (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 5024 (4135) | ordan |
» | Slovenski server za Warcraft 3Oddelek: Igre | 3115 (2166) | MasterMind |