Forum » Pomoč in nasveti » problem z netom
problem z netom
Lino ::
Modem se skonekta na net, preverja username, pol pa me vrze dol(username je ql, ker drugje dela).
Mam Win 95, modem USR 33.600(dela ql), konektam se prek arnesa...
Kaj nardit?
Mam Win 95, modem USR 33.600(dela ql), konektam se prek arnesa...
Kaj nardit?
Mr.-Viko ::
Poglej, če imaš pravilno napisana DSN naslova in če imaš Čakanje na klic centrale odkljukan.
To bi bila dva vzroka, da te dol meče.
To bi bila dva vzroka, da te dol meče.
No comment, really
DrSergioDJ ::
k je lih v zvezi z modemom, mam se jest eno pitanje. Kako nej izklopm, da ne bo ropotal, ko se povezuje ? Sm izklopu v lastnostih, ampak se vedno piska do konca naglas?! pa magar da ga odinstaliram, pa vse jovo na novo, pa je vedno isto ! modem -> motorola 56k
...
Tomi ::
DjSergioDj: v navodilih za modem poišči string za glasnost 0 in potem vpiši pri nastavitvah modema.
Lino: poglej, če imaš odkljukano Prijava v omrežje. To ponavadi pomaga.
Lino: poglej, če imaš odkljukano Prijava v omrežje. To ponavadi pomaga.
metrodusa.blogspot.com
l0wc4 ::
Če ti je prej delovalo, sedaj naenkrat pa več ne, bi jaz na tvojem mestu preinstaliral TCP/IP, če seveda kateri od prejšnjih odgovorov ni deloval.
Ribicija ::
DrSergioDJ: Pojdi na omrežje na klic, daj tam lastnosti od voje povezave do neta. Potem bos imel spodaj napisano kateri modem uporabljaš in zraven gumb konfiguriraj. Stisni ta gumb in potem bos imel v novem okencu kar nastavitev za glasnost zvočnika. To nastavi na minimum pa se modem nebo več drl.
Lino: Kar pa se tiče čakanja na znak centrale. Če bi to imel vklopljeno modem sploh nebi klical, ker modem ob tej funkciji še pred klicem čaka na odgovor centrale. Po moje si si kaj drugega zbrkal. Morda TCp/IP nastavitve.
Lino: Kar pa se tiče čakanja na znak centrale. Če bi to imel vklopljeno modem sploh nebi klical, ker modem ob tej funkciji še pred klicem čaka na odgovor centrale. Po moje si si kaj drugega zbrkal. Morda TCp/IP nastavitve.
Loki ::
DrSergioDj ce ti to ne bo delal, pejt na nadzorno plosco, tja, kjer mas instaliran modem (pod Win 2000 je to phone and modem options), izber modem, daj lastnosti, advanced (oz. napredno) in vpisi v tisto vrstico
Modem bo od tistega trenutka naprej mrtvasko tih.
ATM
Modem bo od tistega trenutka naprej mrtvasko tih.
I left my wallet in El Segundo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnika fizično povezana > Kaj pa zdej?Oddelek: Strojna oprema | 9594 (6530) | bastadu |
» | Med nami...Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 1683 (1683) | _Mortal_ |
» | Kje vklopit?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1077 (910) | ChiefThunder |
» | Kabelski modem nastavitveOddelek: Pomoč in nasveti | 1077 (904) | HOPSI |
» | Nov DVDOddelek: Novice / Nova vsebina | 2061 (2061) | DrSergioDJ |