» »

Zakaj so električni avtomobili prava stvar

Zakaj so električni avtomobili prava stvar

Temo vidijo: vsi
««
1353 / 1353
»
»»

Gregor P ::

codeMonkey je izjavil:

Naj bi..

Ponovno, moja primarna poanta je, da je to (Subarujeva) boljša rešitev kot jo je imela Toyota doslej v tem rangu (in je s tem končno postala alternativa za kupiti). Vse ostalo so deviacije od tega.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zgodovina sprememb…

codeMonkey ::

Gregor P je izjavil:

codeMonkey je izjavil:

Naj bi..

Ponovno, moja primarna poanta je, da je to (Subarujeva) boljša rešitev kot jo je imela Toyota doslej v tem rangu. Vse ostalo so deviacije od tega.

Jah napisal si sam, da te Toyota preprica z AWD:
Mene v AWD, vsaj na papirju je videti izjemno dober za ta rang vozil;

Kot odgovor kjer sem jaz napisal, da me ne preprica z nobeno posebnostjo (sploh, ko je tisti, ki jo je prvi omenil, napisal, da bi moral cakat na ta avto, ce bi ga narocal). In me je cisto odkrito, brez slabih namenov, zanimalo kaj konkretno je ta stvar pri AWD. Torej smo koncali pri potencialni boljsi kalibraciji? Pri funkcijah ocitno ni razlik.

endelin je izjavil:

Idealen doseg za razočarane gospodinje

Tako nekako. Ampak z moskega vidika. Ker te obicajno hocejo velik SUV :D

Zgodovina sprememb…

Gregor P ::

codeMonkey je izjavil:

Gregor P je izjavil:

codeMonkey je izjavil:

Naj bi..

Ponovno, moja primarna poanta je, da je to (Subarujeva) boljša rešitev kot jo je imela Toyota doslej v tem rangu. Vse ostalo so deviacije od tega.

Jah napisal si sam, da te Toyota preprica z AWD:
Mene v AWD, vsaj na papirju je videti izjemno dober za ta rang vozil;

Kot odgovor kjer sem jaz napisal, da me ne preprica z nobeno posebnostjo (sploh, ko je tisti, ki jo je prvi omenil, napisal, da bi moral cakat na ta avto, ce bi ga narocal). In me je cisto odkrito, brez slabih namenov, zanimalo kaj konkretno je ta stvar pri AWD. Torej smo koncali pri potencialni boljsi kalibraciji? Pri funkcijah ocitno ni razlik.

Ne, dejansko smo končali tam, da je to dejansko sedaj malo boljša izbira pri Toyoti glede EV kot je bila pred tem. Da ima končno bolj dostojen AWD in da je tudi cenejša za nakup (da pri osnovni AWD različici za 43k dobiš več "muzke" za denar plus večjo subvencijo kot recimo pri Škodi Enyaq tega ranga) in pa, kar ni zanemarljivo, ima dober garancijski oz. jamstveni paket (ki pa je vezan na redne servise, kar je pa spet negativno za nekatere).

Skratka imamo sedaj še en EV več na izbiro (ker prva različica definitivno ni bila!).
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zgodovina sprememb…

codeMonkey ::

OK, AWD za manj denarja je point, ne tehnika. Stekam. Ocitno je pa po drzavah precej drugace, ker na nekaterih testih trdijo, da je drazja.

Zgodovina sprememb…

««
1353 / 1353
»
»»