Forum » Zvok in slika » Preamp za phono
Preamp za phono
V BigBangu imajo tudi QED Discsaver za 9.000 SIT, rabi baterije ali kvaliteten napajalnik.
Project-ovih boxov pa mnda nimajo več, mi je prodajalec v BB gledal po vsej verigi BB/BoF.
Sam sem se odločil pol nabavt en rabljen Yamahin integrirani ojačevalec z MM/MC vhodom, ki ga
uporabljam kot phono preamp....odvisno, kolko kvaliteten gramofon imaš oz. kolko nameravaš
investirat v vinilno nostalgijo...
cya
k.
Project-ovih boxov pa mnda nimajo več, mi je prodajalec v BB gledal po vsej verigi BB/BoF.
Sam sem se odločil pol nabavt en rabljen Yamahin integrirani ojačevalec z MM/MC vhodom, ki ga
uporabljam kot phono preamp....odvisno, kolko kvaliteten gramofon imaš oz. kolko nameravaš
investirat v vinilno nostalgijo...
cya
k.
...obsolete...
Robert ::
Doma imam stari Pinnacle Steinberg Preamp phono ki ga nisem uporabljal še nikoli in opažam, da je zadeva že malce zastarela, saj licenčni program (Pinnacle Steinberg Clean Plus ver.5), ki sem ga dobil zraven v Win 7 ne deluje več oziroma se ga sploh ne da instalirati. Vem kako se gramofon priklopi na Preamp phono ne vem pa kako se potem zadeva prenese preko Preamp phona na PC. Preamp phono se poveže na PC preko USB-ja (ali samo za napajanje ????) in me zanima če to zadošča ali je potrebno še kakšna druga povezava na PC.
jamiroq ::
je to ta zadeva? kolikor vidim nima linijskega izhoda (da bi ga lahko priklopil na linijski vhod zvocne kartice), tako da priklopi na usb in jo, ce jo windowsi zaznajo kot zunanjo zvocno kartico, v programu za snemanje izberi kot vir za snemanje.
Robert ::
je to ta zadeva? kolikor vidim nima linijskega izhoda (da bi ga lahko priklopil na linijski vhod zvocne kartice), tako da priklopi na usb in jo, ce jo windowsi zaznajo kot zunanjo zvocno kartico, v programu za snemanje izberi kot vir za snemanje.
Hvala za odgovor. Ja to je to, izgleda da gre res vse preko USB-ja, motilo me je edino to, ker ima zadeva na vrhu še možnost priključka z oznako za slušalke (mali ozek cinch).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prosim za pomoč pri priklopu gramofonaOddelek: Zvok in slika | 7124 (6840) | 2x'=2 |
» | Program za snemanje kitare na racunalnikOddelek: Zvok in slika | 1934 (1615) | .:joco:. |
» | Kako iz gramofona v MP3???Oddelek: Zvok in slika | 4001 (2739) | Gapi |
» | Pc za demo posnetke..cubaseOddelek: Kaj kupiti | 2857 (2483) | Axis69 |
» | Iz vinilk na računalnikOddelek: Zvok in slika | 2268 (2165) | pblaz |