Forum » Navijanje » Sesuvanje
Sesuvanje
Neo32 ::
Ok od kr sm mal navil procesor z FSB-jem mi skoz neki steka, sesuva, blu screene daje pa take butaste reci, k men spljoh niso vsec. Recimo prej sm imu navitga na 1100 in sicer 11X100 pa mi se napetosti ni blo treba dvignt k se ni nc sesuvov, zej k mam pa 116X9,5 pa skoz neki crkava pa steka. V cem bi bil problem?
Konfig:
Duron 950
Abit Kt7e
IBM DTLA 30GB
Abit Au 10
Geforce mx200
Evo se slikca kuko mam popedenan(kao) zej:
PS: Mozn da slikca ne dela, ker zej k me ni doma je cist mozn da se komp sesuje zaradi prej navedenih stvari
Konfig:
Duron 950
Abit Kt7e
IBM DTLA 30GB
Abit Au 10
Geforce mx200
Evo se slikca kuko mam popedenan(kao) zej:
PS: Mozn da slikca ne dela, ker zej k me ni doma je cist mozn da se komp sesuje zaradi prej navedenih stvari
Neo32 (c)
chucki ::
zviši voltažo pa bo!!!!! delovalo!
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
ChiefThunder ::
sam na temperaturo morš pazit... drž pod 60 stopinj...
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
Am kero napetost morm pa ze zvisvat I/O al Core? S kemru programam res stestiras ce je comp stabilen? Ok igrs se mi ne da spilat ene 5 ur, bi ponoru zravn.
Neo32 (c)
ChiefThunder ::
glavna je vcore voltaža, to dvigni... za stabilnost uporabi stability test, ki ga najdeš pod download sekcijo...
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
tec ::
Ce navijas prek FSBja je dobr tudi IO mal zvisat. Drugace pa Vcore dvigni na maximum, ce mas dobro hlajenje.
Evo Vcore je na maximum to se prav 1,85V I/O je na 3,7V hitrost proca 1115 Mhz-jev temperatura pa 42°. Stabilnost je pa se v fazi preverjanja, ne vem ce ne bi to kr cez noc naredu ene 3 divx filmcke zalaufov pa playlisto naredu da se celo noc sucejo naokol, pa se Prime-a pognov, pa se kaksn tak pozresn program pognov pol bomo pa vidl, kr bo pa bo.
Neo32 (c)
Hja, navijem proc vse dela stabilen je, pa vse to samo edin problem je kadar kol misko premaknem neki zaskrta v zvocnikih. Sej konfigutracija je ze zgorej, tko da kaj bi se tuki dal pomagat.?????
Neo32 (c)
pbezja1 ::
Pozdravljeni !
Ves zakaj ti skrta po zvocnikih.Mislim da je problem v frekvenci.Pravis da imaš zunanjo frekvencu na 100 oz. 116. in je finta v tem da ti te frekvence zvocna pac ne podpira.Normalno je frekvenca zvocne okoli 100 Mhz in ti imas vec in mislim da je v tem vzrok.
LP
Ves zakaj ti skrta po zvocnikih.Mislim da je problem v frekvenci.Pravis da imaš zunanjo frekvencu na 100 oz. 116. in je finta v tem da ti te frekvence zvocna pac ne podpira.Normalno je frekvenca zvocne okoli 100 Mhz in ti imas vec in mislim da je v tem vzrok.
LP
krucymucy ::
em slika dela - samo sem zato potlačil svoje namerno bojkotiranje M$ in uporabil IE6
sicer pa uporabljam mozillo pa se ji pri sliki zalomi
DDR ni to kar smo pričakovali!!!!
sicer pa uporabljam mozillo pa se ji pri sliki zalomi
DDR ni to kar smo pričakovali!!!!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: krucymucy ()
minimetro ::
Po mojih testih je tko. Mam Abit KT7a pa durona 650@1008Mhz. Sistem mi deluje stabilno le do FSB-ja 136/34 pol se pa začnejo vragolije take in drugačne.
Voltažo dvign do podna I/O voltage kokr sistem podpira cca(3.60V) - (3.90V) pa z multiplajerjem dviguj. Hitros je odvisna od tvojih vodil, zato ti pa sesuje sistem oz. šteka. najdi stabilno frekvenco ***/33 "recimo" k ti bo ta stabilno delala pa dviguj FSB. K najdeš še to pa dviguj multiplajer. Neki tazga pa bo delal
Pazi na Temperaturo!
Voltažo dvign do podna I/O voltage kokr sistem podpira cca(3.60V) - (3.90V) pa z multiplajerjem dviguj. Hitros je odvisna od tvojih vodil, zato ti pa sesuje sistem oz. šteka. najdi stabilno frekvenco ***/33 "recimo" k ti bo ta stabilno delala pa dviguj FSB. K najdeš še to pa dviguj multiplajer. Neki tazga pa bo delal
Pazi na Temperaturo!
Gone whit the wind
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Overclockanje e6550 ter težava (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 8729 (7065) | Gregc69 |
» | FSB in ... (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3743 (3182) | morphling1 |
» | OC-anje ABIT KT-7A (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4937 (4259) | AtaStrumf |
» | ABIT KT7/KT7A Voltage Mod (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4055 (3525) | morphling1 |
» | A je to DOSEZEK??? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 6086 (4571) | msmiha |