» »

Ripanje DVDja

Ripanje DVDja

sheep ::

Heh mam problem ripnu sm pac DVD z FlashMPEG v0.593 in tut sevede vse prej preracunal v birate:) Zacev sm ripat in sm pustu ene par sekund in prekinu in probal ce dela je delal, to anrdi zmeri da preverm ce bo res delal da pol zares pustim do konca.In pol k vidm da dela postim ripat do konca.Ripal mi ej 2uri in 4min dovg film okol 6 urc:) In k zripa zazenaem pac avi in se pokaze eror:) Jest bom ponoru...A kdo pozna ksn programcek k ti to zadevico ta erorcek lahko poprav, al morm se enkrat ripat in drzat pesti da bo delal????:\:\:))

borchi ::

a je problem pri rip-u al pri enkodiranju? dej si dl-di gordianknot paket (boš notr dobil smartripper + vse kar rabiš za enkodiranje z najboljšo kvaliteto) z http://www.doom9.org/ in kak guide preber in ga ne več srat z flaskom.
l'jga

[t502] ::

Ce ze zelis met vse v enem proggyju uporabi potem vsaj VirtualDUB ne Flask-a.

[t502]

sheep ::

Hehe zadevo sm pac se enkrat ripnu in je zdej kul! Aja pol pravte da je Flesh krs?! hehe bom mal na te like ce so res kj uporabne zadevce za ripat! AJa se en prasanje, A ma CPU kej veze z ripanjem kaksna bo grafika?

borchi ::

dej začni ločevat rippanje od enkodiranja ;-) na rippanje CPU nima vpliva, na enkodiranje pa ful (hitrost). Na kvaliteto ma pa vpliv samo izbrani codec (Divx3.11, divx4.12 itd..)
l'jga

sheep ::

hehe sam v FlashMPEG nc ne izbiras kaksn mislm ker bo codec tm sm izberes FASTmpeg motion in LOWmpeg motion in pol mas se spund MPEG layer-3... in da bi izberu mor pobrt druge k ste mi jih predlagal:) Sam mogoce se jest res nimam to ripanje vse razjesneno...Iz DVD v divx:) da novte spet drugac stekal to je ripanje, uncoding ej ap k ti da regiojo stran in daje na HD je tko? :))


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

muzika na DVD-ju???

Oddelek: Zvok in slika
122315 (2079) matrix2
»

AudioCatalyst.

Oddelek: Programska oprema
191866 (1579) iration

DVD ---> DIVx

Oddelek: Sedem umetnosti
262306 (1723) DrSergioDJ
»

Rip zvoka z DVDja + zdruzitev zvoka in slike

Oddelek: Zvok in slika
181614 (1447) zile
»

T-boljši MP3 encoder/CD ripper

Oddelek: Programska oprema
201909 (1593) Jeronimo

Več podobnih tem