» »

Monitor Samsung SyncMaster 957DF

Monitor Samsung SyncMaster 957DF

ArchNemesis ::

Hi

Ja takole je - imam monitor Samsung SyncMaster 957DF in zadnje čase (nekaj tednov se to pojavlja) se mi avtomatično izklaplja ekran (računalnik ostane vklopljen normalno, izklaplja se '' le '' monitor). Časovni intervali v katerih se monitor samodejno izklopi so različni - včasih je to 1x na 5 ur, včasih 2x na 10 sekund. Se pa ponavadi večkrat (glede na neko časovno enoto) izklopi po zagonu računalnika.
Seveda sem najprej pogledal na Zaslon - Lastnosi kako je z napajanjem monitorja. Povsod (izklop monitorja, izklop diskov, stanje pripravljenosti) imam označeno '' Nikoli ''. Pregledal sem vse kable, ki so povezani z monitorjem in vse '' izgleda '' normalno tam. Poskusil sem tudi izključiti kabel od grafične kartice (imam radeona 9600 pro) in ga spet vključiti. Ve mogoče kdo kaj bi lahko bilo narobe in kako to popravit? Da ne bom zapravljal vašega časa, že vnaprej povem, da še enega monitorja nimam - tako da možnosti, da bi preiskusil drug monitor žal ni :(
Pregledal sem tudi disk in nimam nobenih virusov, trojancev / črvov, spyware / malware, hijacker-jev,...

Hvala za odgovor

Poldy ::

Enkrat sem videl na računalniku nek virus, ki je povzročil, da se je ekran ugašal in prižigal. Za foro pojdi takoj ob zagonu v BIOS in tam opazuj, če se ti še pojavljajo problemi...

ArchNemesis ::

Živjo, a res nihče ne ve kaj je za nardit? Zdj pa že čakam od 12.09.2006 odkar sem odpru to temo na forumu :(. Pravkar sem pol ure klikal na ta gumb od monitorja da bi ga prižgal in v XYZ poskusu mi je končno uspelo. Vedno ko sem ga prvič kliknil (in še nisem spustil) se je sicer prižgal ampak, ko sem spustil gumb se je izklopil.. in to se dogaja v neskončnost (poleg tega da se mi ekran samodejno izklaplja).

Hvala za odgovor

PersonaRudis ::

Sem imel podoben problem z omenjenim zaslonom. Kabel je odzadaj malce prilezel ven in je bil slab kontakt.:D Ček it out.

ung ::

Mogoče je pa pokvarjen?!8-)

ArchNemesis ::

PersonaRudi: Ja. sem tud to pogledal.. Vsi kabli so normalno notr.

ung: Če pogledam realno, hočem ali nočem, mislim, da se bom moral strinjat s tabo.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

problem nov racunalnik (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
19923798 (6555) hojnikb
»

Računalnik se ne prižge

Oddelek: Pomoč in nasveti
4317286 (13409) G_mAn
»

Sleep mode

Oddelek: Pomoč in nasveti
131313 (1109) PerUser
»

Sistem mi obstoji! (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
513393 (2819) DT232
»

Slika zgine (narobna resolucija)

Oddelek: Pomoč in nasveti
161596 (1194) bisernik

Več podobnih tem