Forum » Pomoč in nasveti » Čudna napaka z Thinkpadom
Čudna napaka z Thinkpadom
Tero ::
Torej že nekaj časa imam prenosnik IBM thinkpad r51.
Včeraj pa so se začele dogajat čudne stvari. Namreč čist naključno in zadnje čase precej pogoste, računalnik za kako četrtinko sekunde popolnoma frizne. Frizne vse. Tudi miškin kurzor takrat obstane. In če takrat poslušam kako glasbo ali gledam film je zadeva najbolj opazna in zelo moteča saj se zvok prekine. Drugače dela popolnoma vredu. Računalnik sem pregledal z antivirusnim programom in antispyware programom pa ni nič našlo.
Notebook hardware control kaže stopinje procesorja okoli 50.
Zadeva se mi dogaja ne glede na koliko mhz trenutno dela pentium M.
Zdaj sem trenutno v winsih bom še probal ubuntu ki ga imam gor inštaliranega če je tam isto. Če isto šteka predvidevam da je strojna napaka...
Je imel kdo podobne probleme? kaj se da sploh naredit?
Včeraj pa so se začele dogajat čudne stvari. Namreč čist naključno in zadnje čase precej pogoste, računalnik za kako četrtinko sekunde popolnoma frizne. Frizne vse. Tudi miškin kurzor takrat obstane. In če takrat poslušam kako glasbo ali gledam film je zadeva najbolj opazna in zelo moteča saj se zvok prekine. Drugače dela popolnoma vredu. Računalnik sem pregledal z antivirusnim programom in antispyware programom pa ni nič našlo.
Notebook hardware control kaže stopinje procesorja okoli 50.
Zadeva se mi dogaja ne glede na koliko mhz trenutno dela pentium M.
Zdaj sem trenutno v winsih bom še probal ubuntu ki ga imam gor inštaliranega če je tam isto. Če isto šteka predvidevam da je strojna napaka...
Je imel kdo podobne probleme? kaj se da sploh naredit?
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Zgleda da je programska napaka, ker mi v ubuntu dela normalno. Dobra novica ker ni strojna napaka, ampak slaba ker še skoz nimam pojma kaj bi to bilo.
system restore imam izklopljen. Pa zelo dvomim da bi to kaj pomagalo ker v tem času nisem popolnoma nič inštaliral.
Evo.
Zdaj po nekaj dnevih(ravno ko sem hotel na novo inštalirati windowse) pa se zadeva ne pojavla več
Nič mi jasno. Ima kdo kakršnokoli idejo, teorijo, razmišljanje...
Kaj za hudiča je bilo to???
Zdaj po nekaj dnevih(ravno ko sem hotel na novo inštalirati windowse) pa se zadeva ne pojavla več
Nič mi jasno. Ima kdo kakršnokoli idejo, teorijo, razmišljanje...
Kaj za hudiča je bilo to???
ql000 ::
Jaz sem iste simptome opažal pri računalnikih, ki niso imeli nameščenih pravih gonilnikov. Običajno so nagajali gonilniki za mrežno kartico.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Asus X553M popolnoma zamrzneOddelek: Pomoč in nasveti | 1224 (1050) | solatko |
» | Izšlo jedro Linux 3.3 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 15818 (12982) | Icematxyz |
» | Težave z grafično kartico 9800 GTOddelek: Strojna oprema | 902 (560) | donfilipo |
» | Pc zamrzne.. prosim pomoč!Oddelek: Strojna oprema | 794 (662) | Riff |
» | Ugašanje sistema XPOddelek: Operacijski sistemi | 886 (814) | Garibaldi |