» »

Oglasi na ST kjer posamezniki prodajajo prenosnike v imenu trgovie - zastonj reklama?

Oglasi na ST kjer posamezniki prodajajo prenosnike v imenu trgovie - zastonj reklama?

Samson ::

Me zanima koliko je tukaj regularno da se reklamira kaksna trgovina, kjer uporabik slo techa v imenu firme oglasuje in prodaja prenosnike. Zaenkrat naj ostane uporabnik neimenovan, dokler se ne vidi z strani adminov ce je to upraviceno li ne...
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)

OwcA ::

Takšnega oglaševanja ne toleriramo.
Otroška radovednost - gonilo napredka.

Fizikalko ::

Kar se da prežim na tale zadeve. Če gre za sum, da gre za oglaševanje trgovine, je oglas takoj brisan.

Torej zadeva je taksna da se je pojavil oglas, kjer prodaja v svojem imenu. Ko sem poklical in sem vprasal za zadnjo ceno, je reku da so to nove, zapakirane stvari ker jih prodaja v trgovini. Na vprasanje kako to da oglasa na ST, ceprav se ST team ne strinja z taksno politiko (kar sicer vem kot dolgoletni clan), je sicer bilo neko cudno mrmljanje, nakar ga v dobri veri povprasam, kaksna je zadnja cena cena prenosnika. Odgovor sledi: To prodaja moj brat mimo trgovine...Torej sem bil preprican, da se da kaj pogajat (le kdo kle se ne pogaja, hehe). In on zopet zatrdi da je zadeva nova in da se cena neda spreminjat oz. zbijat. Ko sem videl da nimam kaj iskat, sem reku da pac tudi ostale trgovine imajo podobne cene ce ne ze enake. Enega novega sem videl celo za nekaj cez 130k sit. In mozakar odgovori, da se bi dalo za celih 5 k sit pogodit nizje kao. Torej je zbil ceno v imenu brata, hehe. Jasno da se zopet govori o trgovini...Posloviva se in jaz grem gledat profil uporabnika. Zasledim link v profilu:

http://cena.vroca.com/

Se link do oglasa na ST:

Torej pridemo do sklepa, da je hotu prodat drazje kot imajo v resnici, oglasuje in prodaja v imenu trgovine in podobno. Nimam nic proti njemu, briga me kaj pocne...Toda zakaj kupit nekaj kar je v trgovini ki jo oglasuje ta zadeva celo ceneje kot jo prodaja. Sklepam da je tukaj slo da dodatni zasluzem mimo trgovine.
Se pa vnaprej opravicim, ker sem tudi sam podal link do trgovine, kar je zopet ena brezplacna reklama in upam da nebo nobeden od osebja jezen in da me bo prodajalec kontaktiral z nizjo ceno kakor je NOV v trgovini na spletu. In ne Leks, ne salim se - podaj mi skrajno ZADNJO ceno za prenosnika in mogoce bos samo opozorjen...>:D

Preveril. Poklical sem tipa in gre res za dilanje. Se bom pogovoril z nadrejenimi glede nadaljnih postopkov. Zaenkrat bo brisan le ta oglas, močnejši ukrepi pa sledijo, če se bo vodstvo tako odločilo...

Ce mi da pametno ceno, naprosam vodstvo za opozorilo, hehe. Kompromis bo v vsakem primeru dosezen jaz bom imel pa prenosnika za nekaj nizjo ceno :8)

Vsekakor pa: najlepša hvala za opozorilo!

para! ::

Zaenkrat bo brisan le ta oglas, močnejši ukrepi pa sledijo, če se bo vodstvo tako odločilo...

Kakšni pa so močnejši ukrepi? Bo dobil naziv al boš poklical policijo na pomoč? :)

lp
Death before dishonor!

Prepoved oglasov, na primer.

Mah sej dobro vemo da naceloma se prijavi z drugim username in dela naprej kakor zeli - policija ne pomaga, je pa nesmotrno da bi se to delalo, ceprav bi si zelel marsikaj, pa kaj cmo. In ni se treba zahvaljevat za opozorilo, kajti nobeden ni mogu vedet da je to trgovina naceloma. Ce pa je ze kdo klical in ni podal prijave pa pac ni....

para! ::

Policija je bila mišljena v šali. Ker tip ni naredil nič nezakonitega, namreč :)

lp
Death before dishonor!

Roger...Razumel sem Tajno Policijo S-T, hehe

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pokličite za ceno! - Bullshit? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7112848 (9477) bambam20
»

Nesposobnost trgovanja pri malih oglasih (strani: 1 2 3 4 5 6 )

25555392 (45981) kuglvinkl
»

Mali oglasi- nesramnost prodajalcev

Oddelek: Pomoč in nasveti
432986 (1569) Čmrlj

Previsoka cena komponent ki se prodajajo na SLO-TECH (strani: 1 2 )

514363 (3178) Stepni Volk

Več podobnih tem