» »

Statut: odstranite Klemna22

Statut: odstranite Klemna22

Klemen22_SUX ::

Torej, dragi uporabniki foruma Slo-tech ... odločil sem se. Končno mi je prekipelo! Dovolj mi je! S tem Klemnom22 je potrebno nekaj storiti!

Kdorkoli ima voljo in bere poste, katere je spesnil omenjeni član, je ugotovil, da je na tem forumu točno en osebek preveč. Človek se nikakor ne zna vesti. Večina njegovih postov je enovrstičnic, ki so napolnjene z žalitvami uporabnikov, ki so pisali pred njim. ČE se slučajno kdo obregne ob njega oziroma njegove priljubljene domobrance, takoj skače do stropa v temi Pritožbe in javka. Sam pa ne pomisli, da s svojim početjem odganja še tistih nekaj inteligentnih ljudi, ki se jim ljubi prebirati in pisati odgovore v resnih temah.
Ob uvedbi novih pravil je stokal v svojem slogu nad 'boljševistično' usmerjenimi polit-komisarji v vrhu Slo-techa. Seveda je pri tem pozabljal, da ima povsem upravičeno naziv Persona Rudis.

Saj res: A STE KONČNO UVEDLI 10 MINUTNO BLOKADO PISANJA POSTOV ZA VSE "RUDIJE" ??;((

Sklep:
Klemna22 je potrebna okronati z nazivom PRESONA NON GRATA. Če moderatorjem še ni jasno zakaj, naj izvedejo hiter pregled njegovih postov. Ne mu gledati skozi prste, ker je s svojim načinom pisanja popolnoma enak flejmerjem, ki jih je že doletela 'non grata' usoda. Če se udeležuje tem, ki so bolj politične narave, potem še ni nujno biser, ki ga je treba negovati.

AJA PA ŠE TO: moderatorji - POVEJTE ŽE, ALI SO FUNKCIJE ČASOVNE OMEJITVE PISANJA POSTOV ŽE VKLOPLJENE ALI NE?***;(

*** Sicer pa bom to kmalu tudi sam ugotovil.:\

P.S.: mogoče pa bom prehitel celo uporabnika PM, v pridobitvi naziva, katerega zahtevam za Klemna22.
  • zaklenilo: OwcA ()

ZLOky ::

D!
http://www.google.com/ dela čudeže!!!

Gwanaroth ::

Človek, je komaj 7 zjutraj, ti se pa že jeziš na vse kriplje.

Počakaj vsaj do poldne, saj ti bo namreč žolč ven vrglo!
Lights often keep secret hypnosis..

Saj vem, da je zgodaj, toda o tem sem razmišljal že dolgo.

Zgodnja ura pa zagotavlja, da bo tema vsaj nekaj časa vidna. Točno vem, da jo bodo moderatorji likvidirali takoj, ko se zbudijo.

Gwanaroth ::

In kakšen je potem tvoj namen, če veš, da jo bodo likvidirali? Mi uporabniki itak ne moremo dodeljevati nazivov.
Lights often keep secret hypnosis..

Pšenični ::

ČE se slučajno kdo obregne ob njega oziroma njegove priljubljene domobrance, takoj skače do stropa v temi

Dejte
mir s politiko ,k sm jes tud z levo nogo vstal-opozorilo
Pa še polna luna je ,jezus....

R33D3M33R ::

P.S.: mogoče pa bom prehitel celo uporabnika PM, v pridobitvi naziva, katerega zahtevam za Klemna22.

A zaradi tega pa potem ves ta vik in krik? ;)
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

A zaradi tega pa potem ves ta vik in krik?

Sploh ne, toda vem, kaj bo posledica. Fact.

Zbral sem nekaj Klemnovih postov, ki očitno kažejo na to, da ta človek v večini postov zliva gnojnico po drugih uporabnikih:

KLIK

;((

Predvsem poglejte prvi post, kjer je moderator sam pobrisal 'cvetke'.

Zgodovina sprememb…

K0K0 ::

@Klemen22_SUX
Klemen22 ima vsaj jajca da pod svojim nickom izraža svoje mnenje!

Klemen22 ima vsaj jajca da pod svojim nickom izraža svoje mnenje!

Ja?

To ne pomeni prav ničesar. Tudi jaz ga izražam pod svojim nickom ... :\

gzibret ::

Dragi klemen22_sux - toliko žaljivk in gnojnice, kot si ti od svoje registracije do sedaj zlil na klemna, še ne pomnemo. Zasmetiš praktično vsako temo, kjer je klemen22 kaj napisal.

Glede na to, kako lepo si zbral poste od klemna v enem fajlu in glede na to, kako dobro poznaš tole sceno, si verjetno star uporabnik, registriran pod novim imenom. Brez skrbi, saj bomo ugotovili, kdo je to..... Pa to je kršenje 10. člena pravil.
Vse je za neki dobr!

Super Sonic ::

"Dragi klemen22_sux - toliko žaljivk in gnojnice, kot si ti od svoje registracije do sedaj zlil na klemna, še ne pomnemo. "

Ja dejte se malo vprašat zakaj je temu tako. Ne cenim sicer da tale "star" uporabnik nima jajc, da bi to povedal pod svojim starim nikom, ima pa point.

Tip dejansko najeda in smeti ali tako kot je Jonas reku za Slaka: "pamtn k svina"

"Klemen22 ima vsaj jajca da pod svojim nickom izraža svoje mnenje!"
Si ne upam predstavljat kakšen forum bi imel, če bi večina uporabnikov predstavljala svoje "mnenje" tako kot to počne omenjeni osebek.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Zgodovina sprememb…

lonz ::

Glej Klemen22_SUX; tudi meni ni ravno pri srcu če kdo koga žali ali zmerja. Klemen22 je bil za tako obnašanje že nagrajen. Mislim da tebe direktno (pod tem nickom) še ni žalil, če pa žali druge pa res ne vidim razloga za osebno užaloščenost.
...arrrrrr, shiver me timbers...

para! ::

Počakaj vsaj do poldne, saj ti bo namreč žolč ven vrglo!

Če je že ob 7ih tolk zafrustriran in jezen, bo popoldan že pod vlakom ;)

lp
Death before dishonor!

para! ::

Tako, kot so moderatorji že 1000x povedal, če komu kaj ne paše, mu ni treba biti tu. Iz tega lahko zaključimo samo eno: če kdo ne prenese Klemna22, lahko gre na drug forum :)

Sicer pa gre za izražanje mnenja, Klemen22 ga pač izrazi provokativno. Nekateri se ob tem nasmehnejo, ker dojamejo catch, spet drugi (kot recimo ti, Klemen22_SUX) se ne morejo brzdati, zgubijo živce in se zjočejo na forumu :) Pri nas v rl takim rečemo jokice ;)

Flejming pa je prisoten povsod. Prav v vsaki novici o Windows, Linux je flejming, s strani obeh taborov. Ker to, da nekateri flejming zavijejo v malo lepšo folijo, še ne pomeni, da to ni flejming. Podžigalci flejminga pa so ponavadi tisti kao spoštovani in ugledni slo-tech userji, ki svoje mnenje predstavijo na precej ciničen način, pri tem nikogar/ničesar ne užalijo, kljub vsemu pa jim uspe iz tira spravit določene osebke, ki potem flejmajo. Kdo je kriv niti ni pomembno.

lp
Death before dishonor!

zee ::

para! : se podpisem pod tvoj post
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

kuglvinkl ::

če kdo ne prenese Klemna22, lahko gre na drug forum :)

Nope. ;)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Tupac..

Oddelek: Sedem umetnosti
332390 (811) oo7
»

Predsednik Drnovšek - se mu je končno "odpeljalo"? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
22711389 (7597) Bob Rock
»

Sprememba pravil (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
15715383 (10014) JanezekNovak
»

Macbook in BTC (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
958552 (6941) Mulh

Kontraverzni predlog!

Oddelek: Slo-Tech