Forum » Izdelava spletišč » email v flashu
email v flashu
tim podlogar ::
Spletno stran sem se odločil zgraditi v flashu. Pri kontaktu bi imena povezal z mailom pa nevem kako?
jvolk ::
Link daš na mailto:moj@e-mail.com.
Sicer so pa strani, ki so celoti narejene v flashu malo nerodne, vsaj zame.
mte ::
Sicer sem že videl dobre profesionalno narejene strani ki so večinoma v flashu, ampak takih je res mogoče največ 0.1%. Te ponujajo hkrati vsebino v html za primer če brskalnik nima flasha. Te imajo zagotovljen accessibility na nek način. Če začnemo pri back in forward gumbih v brskalniku in takoj zatem nadaljujemo z drsniki, katerih ne bi smelo biti (razen tistih glavnih v oknu brskalnika seveda, pa še to samo navpični).
Zdaj pa mi povejte, kdo od tistih ki pravi da je stran v flashu enostavno narest, koliko od tega upoštevate.
BluPhenix ::
Sem se bal, da bo zadeva zdrsela v to smer. Prosim, da se držite zastavljenega vprašanja, za debate flash vs. html pa imate že druge teme.
Pri prvem postu, ki bo omenjal kako flash to flash tisto, bo brisano vse, kar nima direktne veze z vprašanjem. Hvala.
Pri prvem postu, ki bo omenjal kako flash to flash tisto, bo brisano vse, kar nima direktne veze z vprašanjem. Hvala.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ameriška univerza raje izbrala Dellove Win8 tablice kot iPadeOddelek: Novice / Windows Mobile | 8878 (5716) | Lonsarg |
» | Flash na mobitelih zamuja (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Android | 25338 (22985) | lurker |
» | Apple: Ne verjemite vsegaOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 5496 (3470) | al3s |
» | Kako se vam zdi ta stranOddelek: Izdelava spletišč | 2650 (1604) | strictom |
» | Izdelava spletišča v FlashuOddelek: Izdelava spletišč | 2381 (2055) | [MYTiX] |