Forum » Izdelava spletišč » Dodati "add your comments" na stran oz. vstaviti stran z javascriptom?
Dodati "add your comments" na stran oz. vstaviti stran z javascriptom?
tomaz321 ::
OK, zdeva je sledeča. Ne spoznam se na oblikovanje internet strani, zato sem stran oblikoval s freesitedesignerjem, ki pa je zelo omejen program. Na svojo stran bi želel dodati tudi možnost, da bi obiskovalci oddali svoje komentarje, le ti pa bi se spodaj lepo videli. Edina možnost, ki mi jo program ponuja je dodajanje javascriptov. Mene zanima, ali obstaja kakšen javascript, s katerim bi lahko dodal takšne komentarje na moj page, če pa ne, imam pa še drugo možnost - na drugem free serverju, kjer imam mysql bazo sem že postavil stran, kjer lahko dodajaš te komentarje, sedaj pa me zanima, kako bi z javascriptom odprl to stran direkt na moji drugi strani (ne kot pop up window, ampak kot direkt notr prilepljena stran, kamor bi lahko komentarje vpisoval?
SKRATKA:
?- ali obstaja javascript, ki bi omogočal obiskovalcem strani dodajanje svojih komentarjev, kateri bi se lepo videli spodaj
? - kakšen bi izgledal javascript za prikaz druge web strani na tej strani, ampak ne kot pop up window
SKRATKA:
?- ali obstaja javascript, ki bi omogočal obiskovalcem strani dodajanje svojih komentarjev, kateri bi se lepo videli spodaj
? - kakšen bi izgledal javascript za prikaz druge web strani na tej strani, ampak ne kot pop up window
sverde21 ::
1. ne bo šlo z JavaScriptom... boš moral uporabiti kakšen server side jezik npr. PHP.
2. idejo za prikaz strani na spletni strani lahko pobereš iz teme: Internet strani kot slideshow
2. idejo za prikaz strani na spletni strani lahko pobereš iz teme: Internet strani kot slideshow
<?php echo `w`; ?>
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | justbeamit za osebni serverOddelek: Omrežja in internet | 2702 (2341) | SeMiNeSanja |
» | Popup okno, ko zapustiš stran?Oddelek: Izdelava spletišč | 1408 (1183) | IceIceBaby |
» | ocente mi stran!Oddelek: Izdelava spletišč | 2084 (1286) | zenith1 |
» | Samo Konqueror prestal varnostni test (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 5877 (5877) | MrStein |
» | odpre se okno kot pop-upOddelek: Izdelava spletišč | 1344 (1240) | Senzacionale |