Forum » Zvok in slika » Iz kamere na DVD
Iz kamere na DVD
Kriko ::
Nabavil sem kamero JVC katera mi posname v formatu datoteka.MOD in poleg je še majhna datoteka.MOI katera verjetno vsebuje samo kaka podatke.
Zdaj sme predvajano lahko gledal v BSPlayerju in PowerDVD-ju. Rad pa bi nasvet kako to najlažje pretvoriti v DVD oziroma v MPEG2, ker moji starši imajop samo običen DVD predvajalnik.
Nimam osnovnega znanja o teh programih, vklopim pa zadevo če mi kdo pove hitro tako da bi res lepo lepo prosil za pomoč.
Zdaj sme predvajano lahko gledal v BSPlayerju in PowerDVD-ju. Rad pa bi nasvet kako to najlažje pretvoriti v DVD oziroma v MPEG2, ker moji starši imajop samo običen DVD predvajalnik.
Nimam osnovnega znanja o teh programih, vklopim pa zadevo če mi kdo pove hitro tako da bi res lepo lepo prosil za pomoč.
kriko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Edini blu-ray predvajalnik z MKV podporo? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 20047 (12627) | filipc |
» | razret videa (DVD) brez izgube kvalitete?Oddelek: Zvok in slika | 1682 (1466) | DominusSLO |
» | vob datotekeOddelek: Zvok in slika | 2082 (1943) | krneki |
» | Pretvorba DIVX v KVCD-kako zapečt z dvd pekačemOddelek: Zvok in slika | 1555 (1476) | CaqKa |
» | Pretvarjanje avi v DVDOddelek: Zvok in slika | 1706 (1470) | krneki |