Forum » Pomoč in nasveti » problem z grafično
problem z grafično
High5 ::
Torej, imam athlona64 3000 Venice 939, MB asus a8ne-fm, geforce GA6600GT forceware91.45, 1gb PQI rama (3-4-4-8 ).
Problem je v igrah, a le v nekaterih. Npr. pri half lifu 2, ki mi v polni zmogljivosti dela pri skoraj 60 fps, ob premikanju in vrtenju okrog svoje osi slika preskoči na približno vsako sekundo ali manj, isto pri kvaliteti minimum. Pri fearu slika ne preskakuje (30 fps), medtem ko sem pri sim city 4 le zgroženo gledal kako mi pri skoraj 500 frejmih slika ob premikanju po pokrajni skače. Probal sem tud V-sync vklopit pa ne pomaga. Vse bolj imam občutek da grafična nima nič s tem pa vendar.
Glede na to da so rami bl slabi a je možn da so timingi prepočasni (navijal nisem nič ---> stock)
LP
hvala
Problem je v igrah, a le v nekaterih. Npr. pri half lifu 2, ki mi v polni zmogljivosti dela pri skoraj 60 fps, ob premikanju in vrtenju okrog svoje osi slika preskoči na približno vsako sekundo ali manj, isto pri kvaliteti minimum. Pri fearu slika ne preskakuje (30 fps), medtem ko sem pri sim city 4 le zgroženo gledal kako mi pri skoraj 500 frejmih slika ob premikanju po pokrajni skače. Probal sem tud V-sync vklopit pa ne pomaga. Vse bolj imam občutek da grafična nima nič s tem pa vendar.
Glede na to da so rami bl slabi a je možn da so timingi prepočasni (navijal nisem nič ---> stock)
LP
hvala
High5 ::
Problem fixed!!
Bilo je očitno ko sem videl da je procesor na idle toplejši za nekaj stopinj. Problem mi je delal program za scanner ki je deloval v ozadju in mi kuril 20-30% CPU-ja. Očitno zaradi dreves nisem videl gozda .
Hvala vseeno.
LP
Bilo je očitno ko sem videl da je procesor na idle toplejši za nekaj stopinj. Problem mi je delal program za scanner ki je deloval v ozadju in mi kuril 20-30% CPU-ja. Očitno zaradi dreves nisem videl gozda .
Hvala vseeno.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | POMOČ črta na monitorjuOddelek: Pomoč in nasveti | 4809 (4137) | matobeli |
» | Google Sky tudi v brskalnikuOddelek: Novice / Brskalniki | 3863 (2574) | Looney |
» | Mogočni mišek na pohodu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 10700 (8248) | Jaka83 |
» | Leadtek WinFast Geforce 6800 in nadležni piski (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 7025 (4385) | cpu |
» | Motnje!!!???Oddelek: Pomoč in nasveti | 879 (779) | karamba |