Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik zmrzuje
Računalnik zmrzuje
ALes20 ::
Pozdravljeni imam problem !!!! Pred kratkim se mi je vnel trdi disk :) nato sm kupil novga ga vsatvil, ponovno nalozil win.xp delal 1 dan potem pa mi ja sred delovanja zmrzanla slika!!! Ko prižgem raunlanik se mi naloži prva stran na nakateri se mi vse izpise da je vse vredu samo k pride na nasledno stran racaunalnik enostavno zmrzne in po nekaj minutah zacne piskat !!!! sory za pisne napake hehe Hvala Ales
------------
moderator: Drugič daj primeren naslov teme! Pa tudi nič te ne bi stalo če bi se malo bolj potrudil in lepo napisal... Naj velja za najslednjič!
------------
moderator: Drugič daj primeren naslov teme! Pa tudi nič te ne bi stalo če bi se malo bolj potrudil in lepo napisal... Naj velja za najslednjič!
- spremenilo: bastadu ()
Ej nevm cist preprost !!! k sm prvic przgl rac. je sam zasmredl :) nato sm strenico dol dal, ponovno prizgal in se ja sam plamen pokazal :S tko da a slocajno ves kj bi lahka bol zdej narobe je slocajno tud maticna sla :S Hvala
Volta ::
V svojem življenju še nisem vido, da bi se disk vžgal Kaj vem, kaj bi lahko blo. Če je tako kot praviš, ti lahko vse po vrsti crkne, če se je res plamen pojavo v gajbi.
LP
LP
KandazaR ::
Možno da je tudi s plato kaj narobe. Čeprav bi jaz malo pregledal še napajalnik. Da ti ne daje premočno voltažo in s tem "kuri" elemente.
jimyboy ::
Nič nenavadnega, Hitachi tut to dela. Mislim pa da se to maže disk.[8-O
Pardon temo sem zgrešil.
Pardon temo sem zgrešil.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jimyboy ()
Ja mozn je tudi napajalnik ja ! sej enkrt k sm rac. prizgal se mi je na prvi strani izpisal vspodi 152Vbat: 33412V. 11735Vsb:559********* a slocajno ves kj to pomeni !!! hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | koliko tabov imate odprtih istočasno? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 9744 (7449) | Riff |
» | Nov računalnik se ne zažene (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13304 (12303) | solatko |
» | instelacija win95 na xp:)Oddelek: Pomoč in nasveti | 817 (796) | #000000 |
» | [LINUX] Fedora 5 64Oddelek: Operacijski sistemi | 1223 (1020) | WinsuckeR |
» | Elektrotehnik računalništvaOddelek: Šola | 2986 (2764) | frenk |