» »

Računalnik zmrzuje

Računalnik zmrzuje

ALes20 ::

Pozdravljeni imam problem !!!! Pred kratkim se mi je vnel trdi disk :) nato sm kupil novga ga vsatvil, ponovno nalozil win.xp delal 1 dan potem pa mi ja sred delovanja zmrzanla slika!!! Ko prižgem raunlanik se mi naloži prva stran na nakateri se mi vse izpise da je vse vredu samo k pride na nasledno stran racaunalnik enostavno zmrzne in po nekaj minutah zacne piskat !!!! sory za pisne napake hehe Hvala Ales

------------
moderator: Drugič daj primeren naslov teme! Pa tudi nič te ne bi stalo če bi se malo bolj potrudil in lepo napisal... Naj velja za najslednjič!
  • spremenilo: bastadu ()

#000000 ::

Vnel disk ?? Kako se je pa to zgodl ?

Ej nevm cist preprost !!! k sm prvic przgl rac. je sam zasmredl :) nato sm strenico dol dal, ponovno prizgal in se ja sam plamen pokazal :S tko da a slocajno ves kj bi lahka bol zdej narobe je slocajno tud maticna sla :S Hvala

Volta ::

V svojem življenju še nisem vido, da bi se disk vžgal 8-O Kaj vem, kaj bi lahko blo. Če je tako kot praviš, ti lahko vse po vrsti crkne, če se je res plamen pojavo v gajbi.

LP

KandazaR ::

Možno da je tudi s plato kaj narobe. Čeprav bi jaz malo pregledal še napajalnik. Da ti ne daje premočno voltažo in s tem "kuri" elemente.

jimyboy ::

Nič nenavadnega, Hitachi tut to dela. Mislim pa da se to maže disk.[8-O

Pardon temo sem zgrešil.;(

Zgodovina sprememb…

• spremenil: jimyboy ()

Ja mozn je tudi napajalnik ja ! sej enkrt k sm rac. prizgal se mi je na prvi strani izpisal vspodi 152Vbat: 33412V. 11735Vsb:559********* a slocajno ves kj to pomeni !!! hvala

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

koliko tabov imate odprtih istočasno? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
1049744 (7449) Riff
»

Nov računalnik se ne zažene (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
5813304 (12303) solatko
»

instelacija win95 na xp:)

Oddelek: Pomoč in nasveti
5817 (796) #000000
»

[LINUX] Fedora 5 64

Oddelek: Operacijski sistemi
201223 (1020) WinsuckeR
»

Elektrotehnik računalništva