Forum » Kaj kupiti » Nakup tiskalnika
Nakup tiskalnika
epona ::
Zivjio.
Razmišljam o nakupu tiskalnika (neko poceni varianto, zanimiv mi je bil HP 5440) pa me zanima če ima mrda kdo kak nasvet v zvezi s tem. Zanima me tudi kako se kaj tiskalniki razumejo z linux-om.
Hvala.
Razmišljam o nakupu tiskalnika (neko poceni varianto, zanimiv mi je bil HP 5440) pa me zanima če ima mrda kdo kak nasvet v zvezi s tem. Zanima me tudi kako se kaj tiskalniki razumejo z linux-om.
Hvala.
roli ::
HPjevi se z linuxom razumejo super.Jaz sem ga vklopil,in ga je ob namestitvi linuxa samo zaznalo.Samo še nastaviš par stvari in dela.Sem imel enega Lexmarkovega in Canonovega,pa jih nikakor nisem mogel usposobit.
http://www.r00li.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bo palček Xerox uspešno prevzel velikana HP inc.?Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 9177 (6604) | MrStein |
» | Linuxu v Münchnu slabo kaže (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 41232 (35314) | MrStein |
» | Acerjev šef vidno nenavdušen nad Microsoftovim pohodom v hardware (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 34486 (30899) | Icematxyz |
» | MSI: uporabniki nočejo Linuxa na netbookih (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 14168 (9131) | Daedalus |
» | spraviti podatke iz enega računalnika na drug računalnik - kako?Oddelek: Pomoč in nasveti | 948 (756) | 'FireSTORM' |