Forum » Pomoč in nasveti » Kako in kje do pocen cd-jev
Kako in kje do pocen cd-jev
Justy ::
Zanima me kje v slo dajo kaki popust na recimo 50 al pa vec (praznih cd-jev) ce jih vzames naenkrat, pa da ni vazna firma cd-jev al pa ce je, na ketere in kolk popusta se dobi.
Tnx
Tnx
rc-car ::
V BigBangu (in se kje drugje) dobis 100 no-name CDjev brez ovitka, skupaj zavitih v plastiko za 9.900 sit..
Sam jest dam rajs 150 za CD in imam kvalitetne..
Sam jest dam rajs 150 za CD in imam kvalitetne..
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
Tomi ::
No, jaz CD-je uporabljam zase, in sem dal raje za 20 CD-jev 2700, kot pa da bi mi jih slabo speklo ali pa bi kmalu crknili. Druga zadeva je, če niso zate.
metrodusa.blogspot.com
Justy ::
Tudi sam namrec rajsi pecem na cd-je priznanih firm in ravno zato me zanima kje jih (kdor pac kupuje recimo cd-je priznanih firm) kopujete in ce vam dajo na vecjo kolicino kaj popusta.
Prosim navedite firmo cd-jev katero kopujete in kje ste jih kupil.
Izjave: da sem jih kupu 100 komadu pa sem jih skor zastonj dubu me ne zanimajo...
Hvala, LP
Prosim navedite firmo cd-jev katero kopujete in kje ste jih kupil.
Izjave: da sem jih kupu 100 komadu pa sem jih skor zastonj dubu me ne zanimajo...
Hvala, LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Teac vs LiteonOddelek: Strojna oprema | 1343 (1048) | Caligula |
» | Kaj NE kupiti!!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 10045 (6369) | jastreb |
» | Plextor PlexWriter 48/24/48A in problem s slabo zapečenimi CDjiOddelek: Pomoč in nasveti | 1096 (911) | MilkyWay |
» | cene na trguOddelek: Kaj kupiti | 815 (703) | nodes |
» | NAJ CD-R cedeji?Oddelek: Kaj kupiti | 1593 (1373) | Dami |