Forum » Pomoč in nasveti » Dreamweaver_pogled!
Dreamweaver_pogled!
sklemenc ::
Izdelujem si stran z Dreamweaverjem.
Vse o.k. dokler nisem začel delati s frame-i. Ko si hočem ogledati stran z F12 mi javi "The Page cannot be displayed". Zanimivo je to da prej ko nisem imel frame-ov je bil pa pogled brez težav. Stran imam iz 3 frame-ov (levi / vrh in srednji). Če jih gledam samostojno ni težav, vse skupaj pa NIČ.
V ČEM JE ŠTOS?
s.
Vse o.k. dokler nisem začel delati s frame-i. Ko si hočem ogledati stran z F12 mi javi "The Page cannot be displayed". Zanimivo je to da prej ko nisem imel frame-ov je bil pa pogled brez težav. Stran imam iz 3 frame-ov (levi / vrh in srednji). Če jih gledam samostojno ni težav, vse skupaj pa NIČ.
V ČEM JE ŠTOS?
s.
RayFidelity ::
Najprej shrani frameset, potem pa pritisni F12..., poskusi z drugim brskalnikom (ctrl+F12) nastaviš v configu...
[It's The Little Things That Make You Crazy]
sklemenc ::
probal prvo......................isto ne dela
probal drugo...................isto ne dela
KAJ ZDAJ? ŠE KAKŠNA IDEJA KAJ BI LAHKO BILO NAROBE, MOGOČE NASTAVITVE?
S.
probal drugo...................isto ne dela
KAJ ZDAJ? ŠE KAKŠNA IDEJA KAJ BI LAHKO BILO NAROBE, MOGOČE NASTAVITVE?
S.
RayFidelity ::
Ne vem ej, meni dela BP, mam verzijo 4 in preizkušeno mi je delovalo to že od verzije 2.0 naprej, če si shranil vse okvirje in tudi frameset, pa ti vseeno noče, mi pa res ni jasno kaj bi še lahko bilo...
[It's The Little Things That Make You Crazy]
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | FrameOddelek: Izdelava spletišč | 1762 (1490) | Mesar |
» | Pomoč pri designu - HTML/PHP/CSSOddelek: Izdelava spletišč | 1446 (1446) | Atos |
» | FrontPageOddelek: Izdelava spletišč | 1170 (1000) | MAC.H |
» | IE odpira strani v novih oknihOddelek: Izdelava spletišč | 1703 (1670) | Zzzzzzz |
» | Stran: Save AsOddelek: Omrežja in internet | 1860 (1450) | City |