» »

Kako je mišljeno?

Kako je mišljeno?

XsenO ::

Persona non grata je mišljeno kot nezaželjena ali nehvaležna?
1 + 1 = 1
  • zaklenil: Tomi ()

g0Run7 ::

nezaželjena8-)

miranpozar ::

La persona non grata e' una persona che non e' gradita in un certo ambiente. Cio' perche ha fatto o detto qualcosa non apropriato o offensivo. In sloveno si traducerebbe come "nezaželjena oseba".

Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com

ChiefThunder ::

hmm, kva si naredu, da si non grata?
... po liniji najmanjšega odpora. ;)

XsenO ::

Be si puo dire che non mi e stato grato del favore che gli o fatto. In sloveno si traducerebbe come nehvaležen.

(eh moja Italjanščina smrdi:D)
1 + 1 = 1

rc-car ::

Na forumu je objavil sliko dveh Tomijevih prijateljic...
Link je bil od Tomijeve strani, kjer si lahko vidu sliko.. sam Tomi je popizdil.. :\
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed

(tu sem pobrisal ker imam sergiota konc koncev rad-GoMar7)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: g0Run7 ()

ja zanimivo ane? tipo posta link, mal pobrskaš, daš gor in pohvališ, pa te spljuvajo da kao ne bi smel, da on to ni mislu za objavo. ja kaj pa je pol sploh gor na net sliko dal? bi vsaj dostop zavaroval na kak način! a je tko?:|

andrej ::

a se mas te slike kje v cachu?>:D

McWolf ::

LoL kera andrejeva. Khm drgač maš? >:D:D:D
Go tell it on the mountains!

:D

[spet brisem, tokrat najbrz zadnjic -- Sergio]

slike si pa ne upam več kar tako gor dat, ker je reku sergio da me bo prišu z vampom povaljat, tako da če povem po pravici sem se kar malo usral...:8)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Sergio ()

GaPe ::

Ta je pa dobra :D. GoMar7, če na njegovi strani ni bilo napisano kaj o avtorskih zaščitah pa to pol se mi zdi da jo lahko objavljaš kuker te je volja.
Don't steal! The government hates competition.

Sergio ::

Sergio ti bo zdele onemogoču dostop na Slo-Tech

kreten nemarni
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

uh uh nič ne opažamo...

(to sem spremenil by myself)

8-)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: g0Run7 ()

8-)8-)8-)IN PREDVSEM ZAPOMNITE SI: NA SLO TECHU NI DEMOKRACIJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)

in na njegovi strani JE bilo zapisano o avtorskih pravicah.

pa tudi če - bi bili vi veseli, če bi jaz vaše podatke objavljal v forumu? najbrž ne, ker smo se zavezali, da ne bomo. tako kot je imel on Copyright na strani.
on se ji zoperstavi.

aja, se neki, GoMar: osebka, ki bi se mi TAKO smilil kot ti, prekleti nacionalist grdi, ze dolgo ni bilo... mogoče "hahaha", ampak ob njegovih postih sem se včasih tudi celo nasmejal.

ergo. slo-tech forum ne podpira kakršnekoli oblike rasne in nacionalne diskriminacije. če pa želiš - se pa lahko dobiva osebno ter se pomeniva.
on se ji zoperstavi.

eh sergio ne flancaj, če bi mi tipo lepo reku da naj skinem uno dol in blablabla bi blo vse ok!

on pa mi kar persona rudis našopa meni nič tebi nič!

če je kreten dal link, je dal vpogled tudi v vse dostopne mape. konec

pa kaj se vznemirja sej je slikca dostojna no8-)

GoMar:

Hja pol si si pa sam kriv. COPYRIGHT je imel. Moral bi ga vprašati. :'(

Tomi:

Toži ga!>:D

ej človek kak nacionalizem pa si zdej ven privleku? kdo je začel o kakih albancih govorit? jst al ti?

GoMar: vse kar sem jaz rekel je, da poglej v alb-slo slovar. ti se pa s svojimi "albanci v napad" izjavami delaš norca, kar smatram za nacionalizem, kar je pa 1st degree offense na tem forumu, kjer takihle nočem gledat.

In človek JE IMEL copyright, poglej si na njegovi strani. Torej si kršil zakon, kar lahko pravno uvedemo proti tebi.

Sicer pa - Tomi ti je čisto po Slo-Tech pravilih dodelil naziv. Itak.

Naziv ti ostane. Razen če se opravičiš Tomiju in meni. Če pa slučajno še kjerkol vidm slikco in/ali link do nje v ne-Tomijevem direktoriju, se da to tut kako drgač zrihtat.

Če misliš pa na osebno noto igrat (fat, albanec, itd), se pa lahko, kot sem že rekel, zmeniva mimo Slo-Techa.

Did I make myself clear?
on se ji zoperstavi.

sergio kaj si s tem mislu: albanc... ja... ti je mamico pofedlu. ?

pa s tem: luser. ?

kdo je koga žalil ?

fat boy? sploh ne vem kak zgledaš!? užalil si se pa itak samo če si res. pa še zmeri ni to tako sočno kot tista tvoja z mamico.

zakaj uporabljaš "albanc mamico pofedlu"? zato ker imaš albance za nekaj zelo slabega? kdo je nacionalist?

jst luser? ko boš ti imel dnar za imet babo in mulca in novo mečko furat se mi pa res javi, te peljem na drink!

vračam milo za drago, gomar.

albancev sigurno nimam za slabe ljudi, ker je pol moje krvi albanske.

če maš pa res babo pa mulca (če sem te razumel prav), zakaj se potem obnašaš TAKO infantilno? Kršenje človekove zaupnosti... Integritete... Bi bilo tebi všeč, da bi objavil sliko tvoje žene v kopalkah brez tvojega privoljenja, ker pač Arnes ne podpira zaklepanje direktorijev?
on se ji zoperstavi.

no tako mi je všeč! sej vidiš da znava oba lepo govorit.

ne bi mi bilo fajn gledat moje v kopalkah na forumu, zato pa njenih slik ne bi nikoli dal na server kjer ne morem zaklepat.
pa sej ni fora v tem. fora je v temu da mi je tomi popolnoma meni nič tebi nič dal naziv persona....

pol sem si ga pa res privošču. če bi mi pa reku: hej stari ne jebi dej skini to, bi pa kr lepo sam uredil in pobrisal cel svoj post, ker nisem idiot.
sem pa dejansko bil prepričan da ima tiste slike kr tja v tri dni gor in ga ne briga. pa sam je link dal no...:D

sicer se pa pri svojih 24 letih nimam za infantilnega, mogoče le malo muhastega, ko je kdo prepotenten z mano, kar ne prenesem...

ja pa proti albancem tudi nič nimam...

Mercier ::

Ja, z ženskami so sami problemi. >:D

kaj pa, če Tomi nima izbire glede postavljanja datotek na strežnik? Tudi na tvojem Volja.NET accountu se da čisto lepo videti vse. Sliko svoje ženičke bi meni nič tebi nič dal v drug direktorij, jaz bi ga našel, skopiral sliko (česar ne bi smel, ker je Tomi celo IMEL copyright na svojem htmlju). Torej si kršil pravilo Slo-Techa, kar postavi Tomija v položaj, da ti da naziv. Potem pa še te fore z MULTIPLIMI objavami slike navkljub opozorilom - udarci pod pasom

Enivej - če se hočeš znebit naziva, se opraviči Tomiju. Meni tudi če se ne, ker sem se vmešal naknadno.

Sicer ti pa še enkrat povem - opozorilo - objava linka ali slikice se ne bo končala dobro.
on se ji zoperstavi.

sej ste tu en fajn folk, sam vsake toliko vam kaj stopi v glavo pa ste prepotentni...

linka ne bom več objavu.

naziv pa naj kar ostane, da bo tomija pekla duša, vsakič ko ga bo vidu in se spomnil na to krivico:'(

peace.

GoMar7: zadeva o prepotentnosti velja tudi zate (samo poglej si nekatere svoje izpade danes).

peace. Sicer je pa na Tomiju da odloči glede tvojega naziva.
on se ji zoperstavi.

ToniT ::

Očitno sem nekaj spregledal. Ko sem jaz gledal Tomijevo stran na arnesu, sem videl samo listing direktorijev in neke jpg-je in nobenega copyrighta.

tonit raje ne sprašuj da ne boš kaka persona postal:|

Preberi si skript.html.;)

TESKAn ::

GaPe, tko BTW, hodiš slučajn na štrom?
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: TESKAn ()

skripta.html last modified 02-Jan-2002 23:03

sej pravim...krivica

Tomi ::

Sedaj pa poslušaj Gomar7:
skripta.html je bila dana gor preden sem ti izbrisal post. To lahko preveriš.
Poleg tega, tudi če je ne bi bilo, potem bi ti lahko bilo jasno, da če če ti zbrisal sliko, to že nekaj pomeni. In se potem ne igraj več.
Samo očitno nisi dorasel svojim 24 letom, ker si potem nadaljeval s postanjem, in to kljub mojemu nasprotovanju.
Sedaj pa ti je Sergio povedal, kaj moraš narediti. Samo verjetno se mi bo zdelo brezveze, da bi te odstranili s foruma, zato se lepo opraviči, pa bo, ok?
Aja, če pa hočeš, lahko pa dobiš screenshot, da je bila skrtipa.html ustvarjena veliko prej, preden ti dal sliko gor.
Pa še enkrat vam povem, da link ni bil do strani, ampak do slike, ok. Če ne verjamete, pojdite v Internet in poglejte.
metrodusa.blogspot.com

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tomi ()

Zate imam samo dve besedi: Pametnejši popusti.
To pa še ne pomeni, da imaš prav, samo meni se sedaj ne da kregati, ker me boli glava, poleg tega imam pa še kaj drugega za delati, kot se pa kregati.
Peace?
metrodusa.blogspot.com

kuglvinkl ::

Jej jej, če ji bil gor copyright NIMA absolutno nobene veze... Kje pa mislite, da smo, v US:?:\
Your focus determines your reallity

tomi zdaj pa bova tanajbolj frenda boš vidu!:D

tista persona non grata me je ža malo srbela.

peace stari!

8-)

Ok, case closed in tako tudi tema:D
metrodusa.blogspot.com

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pravila in pravo

Oddelek: Loža
372140 (1688) poweroff
»

Za Tomija na 123

Oddelek: Slo-Tech
7872 (703) Tomi

Ena čudna zadeva

Oddelek: Omrežja in internet
311446 (972) Sergio
»

Resen probl

Oddelek: Loža
341522 (1176) chucki

Zvezdice mi gredo na ku*ac (ni kletvice, vpraši cenzuro)..

Oddelek: Slo-Tech
231256 (974) Tomi

Več podobnih tem