Forum » Slo-Tech » Za Tomija na 123
Za Tomija na 123
goba ::
Mi je zal, da sem vse skupaj zakuhal.
Ampak, ce bi bil tvoj ocka, bi te pa po nagi riti!
Ne priznavas svojih napak, lazes, izkrivljas dokaze, spreminjas poste, nadlegujes nedolzno ljudstvo. Pravi policaj.
Da se takoj opravicis VSEM, predvsem pa GoMar7, ki si ga po nedolznem oznacil.
Drugace bo hudic :-|
Sedaj pa pihni v pojoco travico in objavi one slicice, da jih vidijo vsi.
se nanasa na:
Ena cudna zadeva, Tomi, Internet
Za Tomija, GoMar7, Loza
Kaj je misljeno, XsenO, Loza
Pravila in pravo, Matthai, loza
g0Run7 ::
vseskazi: jst pa tomi sva že porihtala, tako da me lahko tukaj lepo ven spustiš.
kot vidiš nisem več persona non grata.
kot vidiš nisem več persona non grata.
Sergio ::
ni ga po nedolžnem označil, kar je bilo tudi dokazano v Xsenovem threadu. s takimi temami pa ni treba po forumu. če ne bi blo tomija, bi tale res kulturen forum spominjal na katere druge - imena naj ostanejo skrita.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
goba ::
The server indicates that the page (skripta.html) was last modified 01/02/23:03:49
Ena cudna zadeva: Poslano: 02.01.2002 14:54:52
Tomi ::
Če ne ločiš, kaj je link do slike in link do strani, mi je pa zelo žal. Poleg tega slika prenosa in pa ona slika nimata ničesar skupnega, in ne vem, zakaj si dal uro postanja Ena čudna zadeva, ker je tam samo link do slike prenos.jpg. In to, da je bila skripta.html objavljena prej, kot se gledal svojo temo, ti tudi ničesar ne pove. Suit yourself.
Aja, poste lahko spreminjam, če je vsebina neprimerna. In če se ti zdi, da je slika, ki je bila prilepljena še trikrat po tistem, ko sem to prepovedal, primerna, ti ne morem pomagati.
Slike pa nikakor ne bom objavil, pa če se vržeš z ljubljanskega WTC-ja (sicer pa, kdo ti daje pravico, da to zahtevaš od mene?)
Sedaj pa res nehaj s tem, ker nisi več aktualen.
Aja, poste lahko spreminjam, če je vsebina neprimerna. In če se ti zdi, da je slika, ki je bila prilepljena še trikrat po tistem, ko sem to prepovedal, primerna, ti ne morem pomagati.
Slike pa nikakor ne bom objavil, pa če se vržeš z ljubljanskega WTC-ja (sicer pa, kdo ti daje pravico, da to zahtevaš od mene?)
Sedaj pa res nehaj s tem, ker nisi več aktualen.
metrodusa.blogspot.com
Klemenn ::
lahko za nas manjvredne navadne smrtnike to malo pojasnite?
me prov zanima kaj je mislu sergio s tem?
me prov zanima kaj je mislu sergio s tem?
Tomi ::
Najprej: ni objavil linka, ampak je postal sliko.
Drugič: jaz sem sliko videl, potem, ko sem že dal skripto na stran, zato ne bodi tako tečen. Nisem na internetu 24/7, ampak ponavadi eno uro na dan (lahko dobiš log z Arnesa in log s Slo-techa, da se prepričaš, kako in kaj).
Sicer pa sva z Gomarjem že uredila, in ne vem, zakaj se drugi toliko vtikujete v zadeve, ki se vas ne tičejo.
Drugič: jaz sem sliko videl, potem, ko sem že dal skripto na stran, zato ne bodi tako tečen. Nisem na internetu 24/7, ampak ponavadi eno uro na dan (lahko dobiš log z Arnesa in log s Slo-techa, da se prepričaš, kako in kaj).
Sicer pa sva z Gomarjem že uredila, in ne vem, zakaj se drugi toliko vtikujete v zadeve, ki se vas ne tičejo.
metrodusa.blogspot.com
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tomi ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Kako je mišljeno?Oddelek: Loža | 1593 (1193) | Tomi |
⊘ | Ena čudna zadevaOddelek: Omrežja in internet | 1459 (985) | Sergio |
» | dedek mraz v srbiji ;DOddelek: Loža | 3737 (3293) | Thrivial |
» | Resen problOddelek: Loža | 1539 (1193) | chucki |
» | SetiTEAMOddelek: Programska oprema | 1101 (898) | JLP |