Forum » Strojna oprema » Plata za Core duo procesor
Plata za Core duo procesor
kisser ::
Prosim svetujte mi motherboard za procesor Intel Core duo. Pri tem na mislim na Core 2 duo, ampak enojedrno različico, ki je 64 bitna, če sem to prav napisal. Hvala za odgovore.
muzičar ::
Noja ubistvu nimam pojma kaj si napisal. Namreč Core Duo pomeni da ima prov dva jedra (mislim da so samo še Centrino Duo), Core 2 Duo so pa najnovejši dvojedrniki.
Enojedrni 64bit Intel je pa Pentium D če se ne motim. Zdaj tukaj je dilema ker res nimam pojma kaj točno misliš. Povej kje pa kaj boš kupil to točno.
Enojedrni 64bit Intel je pa Pentium D če se ne motim. Zdaj tukaj je dilema ker res nimam pojma kaj točno misliš. Povej kje pa kaj boš kupil to točno.
kisser ::
Ja, nisem ziher kaj naj kupim. Zdi se mi pametno, da podpira 64-bit. A misliš, da se splača kupiti dvojedrnika (Core duo), ali ni bistveno hitrejši od Pentium D?
Sicer pa, katero plato mi priporočaš za vsakega posebej?
Hvala!
Sicer pa, katero plato mi priporočaš za vsakega posebej?
Hvala!
zee ::
Pentium D ima dve jedri.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
muzičar ::
Hvala zee -> se mi je zdelo pa se mi ni dalo preverjat. Torej če si kaj sledil razpravam.... mah.
Prvo povej za kaj boš uporabljal računalnik potem pa dobiš proc in plato.
Prvo povej za kaj boš uporabljal računalnik potem pa dobiš proc in plato.
Good Guy ::
A misliš, da se splača kupiti dvojedrnika (Core duo), ali ni bistveno hitrejši od Pentium D?
kar precej hitrejši je..
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Naj računalnik dela za vas^^
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dual Core AMD/Intel (strani: 1 2 3 4 … 19 20 21 22 )Oddelek: Strojna oprema | 91145 (26453) | Isotropic |
» | Intel ponuja nove štirijedrne procesorjeOddelek: Novice / Procesorji | 3448 (2282) | PrimozR |
» | Nakup Komponent (skupaj od 150-200k)Oddelek: Kaj kupiti | 1416 (1102) | strumf666 |
» | računalnikOddelek: Kaj kupiti | 1168 (1037) | Jan987 |
» | Kaj pravite na to sestavo rač.? Prosim pomočOddelek: Kaj kupiti | 1827 (1394) | rhino |