Forum » Izdelava spletišč » prenos podatkov iz starega CMS sistema na novega in postavitev
prenos podatkov iz starega CMS sistema na novega in postavitev
pamir ::
Pozdravljeni vsi ki to znate
Potrebujem pomoč/uslugo.
Rad bi prenesel podatke iz (zelo) starega php nuke sistema na nek nov in boljši CMS sistem. Žal sem samo urednik portala (študent) in ne tudi programer oz. izdelovalec, tako da mi je sicer jasno kaj je treba storiti, ampak sam pa tega 100% ne bi znal. Zato me zanima, če bi bil kdo pripravljen pomagati oz. to narediti?
kontakt: panjo@siol.net
Potrebujem pomoč/uslugo.
Rad bi prenesel podatke iz (zelo) starega php nuke sistema na nek nov in boljši CMS sistem. Žal sem samo urednik portala (študent) in ne tudi programer oz. izdelovalec, tako da mi je sicer jasno kaj je treba storiti, ampak sam pa tega 100% ne bi znal. Zato me zanima, če bi bil kdo pripravljen pomagati oz. to narediti?
kontakt: panjo@siol.net
- spremenil: pamir ()
BluPhenix ::
Lahko pobrskaš kaj v telje temi, kjer je govora o prenosu iz phpbb v mambo.
Vsekakor uporabi tudi iskanje, ali malo pobrskaj po tem oddelku. Svetujem tudi ogled foruma CMSja, ki bi ga rad uporabil, saj se tam ponavadi najde kdo, ki ima podobno željo kot ti.
Vsekakor uporabi tudi iskanje, ali malo pobrskaj po tem oddelku. Svetujem tudi ogled foruma CMSja, ki bi ga rad uporabil, saj se tam ponavadi najde kdo, ki ima podobno željo kot ti.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
pamir ::
iz www.style-team.si - mislm da je :PostNuke 0.7.2.3-Phoenix na nekaj boljšega, ki pa ne vem kaj. zato tudi sprašujem, kater sistem bi bil dober. potreboval bi čim več stvari- galerije, forum, ankete, linke, koledar...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izbira CMSOddelek: Izdelava spletišč | 2284 (1805) | Gandalfar |
» | izdelava portala - najboljša skripta?Oddelek: Izdelava spletišč | 2349 (1740) | Looooooka |
» | CMS!!!Oddelek: Izdelava spletišč | 1446 (1197) | Xgroznik |
» | kako narediti portalOddelek: Izdelava spletišč | 3434 (3238) | #000000 |
» | Portali?!?Oddelek: Izdelava spletišč | 3191 (2341) | gregy |