Forum » Strojna oprema » Problem z LCD ali grafično
Problem z LCD ali grafično
leikymb ::
Dobil sem lcd monitor 19'' Samsung 940BF. V navodilih piše da je optimalna resolucija za ta monitor 1280*1024 frekvenca pa 60 Hz. Monitor je povezan na grafično Sapphire radeon 9200se preko analognega vhoda, ker grafična nima dvi. Če jaz nastavim na to frekvenco mi slika migeta kot na OCR monitorjih oz. še bolj. Na 75Hz je bolje vendar še vedno migeta. Zdaj me pa zanima ali je monitor zanič ali pa je grafična? Ker koliko jaz vem pri mirujoči sliki na lcd-ju slika ne migeta ker je ne osvežuje. Jaz bolj sumim grafično. Prosim, če mi kdo lahko pomaga z nasveti.
Hvala.
Hvala.
leikymb ::
Sem ugotovil, da moja grafična očitno povzroča probleme, ker pri kolegu je monitor delal ok. Bo treba nabavit novo kartico.
Lp
Lp
Poldy ::
Problem je samo v temu, da nimaš DVI izhoda. Sodelavec ima Sonyev LCD preko analognega izhoda in mu slika tudi migetla.
Kupi drugo grafično kartico (DVI izhod).
Kupi drugo grafično kartico (DVI izhod).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HDMI ProblemOddelek: Pomoč in nasveti | 6100 (5035) | Alessio983 |
» | grafične kartice in HDMI izhodOddelek: Zvok in slika | 7455 (3466) | damirba |
» | Kakovost DVI HDMI kablov in vpliv na sliko (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 23704 (15008) | al3n |
» | "Problem" z Samsung SyncMaster 193P?Oddelek: Strojna oprema | 1454 (1384) | boštjan |
» | LCD ali 19' ?Oddelek: Kaj kupiti | 1518 (1263) | Hrček |