Forum » Programska oprema » Dober MP3 Editor
Dober MP3 Editor
|Luka| ::
Prosim ce mi lahko pomagate!
Imam Kar veliko zbirko mp3jev in bi rabil dober urjevalnik le-teh.S tem mislim, da bi lahko spreminil id3 tage (obe verziji), jih primenval in vase kar spad poleg.
Pa ce je brezplacen je boljsi ;)
Hvala za odgovore.
Imam Kar veliko zbirko mp3jev in bi rabil dober urjevalnik le-teh.S tem mislim, da bi lahko spreminil id3 tage (obe verziji), jih primenval in vase kar spad poleg.
Pa ce je brezplacen je boljsi ;)
Hvala za odgovore.
HEKO ::
YA...yaz bi tu mel en proggy zato..pa sem ena 2 probal..amapk insta bla ql...res bi rabil nekaj praktičnega..(za okol 11.3 Gb muzike..)..any sugestions?
Be good, be bad ---> JUST KEEP ON OVERCLOCKING...[Heko]
Matty ::
Hmmm... po moje je tudi za MP3-je najboljsi Where is it, ki ga je napisal en slovenc... Ni pa brezplacen, dobis ga pa v SLO za tolarje, je poceni in skratka naj!
Mercier ::
Najbolj đabe je poselektirat pa: properties > summery > advance
lahko več naenkrat
lahko več naenkrat
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mercier ()
MitjaM. ::
Ce mas cele albume se ti najbolj splaca met kaksen organizator k ti imena za ID3 pobira s cddb, tko da se ne zafrkavas pa pises na roke. Poglej ID3-tagger, omogoča ti spreminjanje ID3, samo rename imena mp3 datoteke al pa oboje... Aja pa valda je freeware.
LP, MitjaM.
LP, MitjaM.
0oO0oO0oO0oO0oO0oO0oO
http://mitjam.4ever.cc
0oO0oO0oO0oO0oO0oO0oO
http://mitjam.4ever.cc
0oO0oO0oO0oO0oO0oO0oO
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako preimenovati vec datotekOddelek: Programska oprema | 1943 (1551) | reset666 |
» | avtoradio ne bere čšž ; kako zapečti ČŠŽ --> CSZ (da ne bi vsake pesmi popravljal)Oddelek: Na cesti | 1923 (1670) | Klemenn |
» | Kateri program za urejanje ID3 tag?Oddelek: Zvok in slika | 2271 (2061) | pivmik |
» | vpisovanje žanrov v arhiv glasbeOddelek: Programska oprema | 1419 (1380) | t-zonaz |
» | Arhiviranje mp3 fileov na CD z zaporednimi številkamiOddelek: Programska oprema | 1847 (1574) | valterz |