Forum » Zvok in slika » Brezžičen prenos IPTV videa do TV, čudni konektorji in zato povezava dveh scart kablov
Brezžičen prenos IPTV videa do TV, čudni konektorji in zato povezava dveh scart kablov
France ::
Želim spraviti sliko IPTV STB, ki gre zdaj preko scarta direktno v TV, do tja brezžično. Glede na to, da gre za video signal, bi po moje to moralo iti z A/V senderjem. V teoriji enostavno, v praksi ne tako.
Moj Amino STB ima AV izhod na neki čudni 10 pinski "mini DIN" zadevi (po obliki nekaj takega] ), kamor se vtakne priložen kabel, ki ima na drugi strani standarden SCART za v TV.
Moj UC-AV10 (brezžični prenosnik AV signala) ima na oddajniku za AV vhod neko čudno kao 3,5 mm bananco, razdeljeno po dolžini na štiri polja, ki ima na drugi strani kabla pač standarden scart, ki naj bi ga porinil v izvor videa. Torej oba pričakujeta na drugi strani scart, ki ga pa ni.
1. Idealna rešitev bi bil pač namenski kabel, ki bi imel na eni strani 10 pinski mini din, na drugi pa štiripolno bananco. Ne vem, če to obstaja.
2. Zasilna rešitev bi bil takle vmesnik, s katerima bi povezal priložena kabla na scart straneh.
Kje bi se to pri nas dobilo.
In nasploh, bi stvar sploh delala?
Moj Amino STB ima AV izhod na neki čudni 10 pinski "mini DIN" zadevi (po obliki nekaj takega] ), kamor se vtakne priložen kabel, ki ima na drugi strani standarden SCART za v TV.
Moj UC-AV10 (brezžični prenosnik AV signala) ima na oddajniku za AV vhod neko čudno kao 3,5 mm bananco, razdeljeno po dolžini na štiri polja, ki ima na drugi strani kabla pač standarden scart, ki naj bi ga porinil v izvor videa. Torej oba pričakujeta na drugi strani scart, ki ga pa ni.
1. Idealna rešitev bi bil pač namenski kabel, ki bi imel na eni strani 10 pinski mini din, na drugi pa štiripolno bananco. Ne vem, če to obstaja.
2. Zasilna rešitev bi bil takle vmesnik, s katerima bi povezal priložena kabla na scart straneh.
Kje bi se to pri nas dobilo.
In nasploh, bi stvar sploh delala?
France ::
Scart coupler dobil v techtrade, in stvar deluje. Motnje pa povzročata mikrovalovka (kar ni bistveno) in pa PC (kar je pa zelo neugodno).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Koaks kabel podaljšekOddelek: Omrežja in internet | 3051 (2510) | radmannsdorf |
» | SPDIF na navaden ojačevalecOddelek: Zvok in slika | 2998 (2751) | Okapi |
» | Amino T2 scart --> RCA ali S-VIDEOOddelek: Omrežja in internet | 3494 (2911) | Putimir |
» | Radeon 9500 Pro TV - OUT (črno bela slika na TV)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1181 (1025) | romario |
» | tv out= čb slikaOddelek: Zvok in slika | 3302 (2835) | romario |