Forum » Strojna oprema » slušalke zalman 5.1
slušalke zalman 5.1
Jereb ::
Danes sem dobil slušalke , in so zelo vredu , vendar me nekaj moti. Namreč ko v programu zaženem test zvočnikov ( ko preverja sprednji levi desni , zadnji levi desni , center ... ) najprej je pri sprednjih zvočnikih glasnost normalna pri ostalih pa zelo potiho :S A lahko kdo ki ima te slušalke to proba in pove če je to normalno.. lp
MarkV ::
Ja to je normalno. Ker imaš na kompu še vedno naštiman output na zvočnike. V programu od zvočne kartice (gonilniki!, se razlikuje od modela do modela), moraš označit da gre za slušalke.
Jereb ::
Nekaj sem bral po netu , da ima folk ist problem z zvočno na plati isto kot (ALC 850) , ker so res center in sprednji so tako tiho da je vseeno če bi imel stereo slušalke :/ , menda na zvočni audigy 2 zadeva deluje dobro .
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Kupil Slušalke - Razočaran ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3148 (2402) | shadeX |
| » | Povezava 5.1 zvočnikovOddelek: Zvok in slika | 6308 (5362) | Medo |
| » | Katero zvočno in slušalke?Oddelek: Kaj kupiti | 2700 (2059) | charlotte |
| » | AC3filter for dummies - nedelujoči center zvočnikOddelek: Zvok in slika | 11573 (5381) | Sarimner |
| » | Gledanje tv preko soround zvočnikovOddelek: Pomoč in nasveti | 2767 (2525) | Cjek |