Forum » Strojna oprema » slušalke zalman 5.1
slušalke zalman 5.1
Jereb ::
Danes sem dobil slušalke , in so zelo vredu , vendar me nekaj moti. Namreč ko v programu zaženem test zvočnikov ( ko preverja sprednji levi desni , zadnji levi desni , center ... ) najprej je pri sprednjih zvočnikih glasnost normalna pri ostalih pa zelo potiho :S A lahko kdo ki ima te slušalke to proba in pove če je to normalno.. lp
MarkV ::
Ja to je normalno. Ker imaš na kompu še vedno naštiman output na zvočnike. V programu od zvočne kartice (gonilniki!, se razlikuje od modela do modela), moraš označit da gre za slušalke.
Jereb ::
Nekaj sem bral po netu , da ima folk ist problem z zvočno na plati isto kot (ALC 850) , ker so res center in sprednji so tako tiho da je vseeno če bi imel stereo slušalke :/ , menda na zvočni audigy 2 zadeva deluje dobro .
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kupil Slušalke - Razočaran ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3019 (2273) | shadeX |
» | Povezava 5.1 zvočnikovOddelek: Zvok in slika | 6019 (5073) | Medo |
» | Katero zvočno in slušalke?Oddelek: Kaj kupiti | 2557 (1916) | charlotte |
» | AC3filter for dummies - nedelujoči center zvočnikOddelek: Zvok in slika | 11363 (5171) | Sarimner |
» | Gledanje tv preko soround zvočnikovOddelek: Pomoč in nasveti | 2631 (2389) | Cjek |