» »

MOMO wheel problem? Help

MOMO wheel problem? Help

pviran3 ::

Živjo

Včeraj sem nabavu momota na enaa in so mi ga prpelal. Use sem lepo zmontiral in probal kak špil.

Fora je pa v tem, da daje volan ob vibracijah ven čudne zvoke, ko da bi blo kej losano, da ni vredu pritrjeno, kr neki škloda in ko kar glasno, tako da bi bilo najbolje nest to nazaj? Kaj mislite?

A ma kod kak momo volan doma da mi pove če je res tako glasen in dela, še posebej k voziš naravnost dela tko krrkrrrr, kakor bi zobniki zdrsava, nevem, vsekakor pa mislim da takih zvokov nebi smel spuščat. Zvoki izginejo, če volan šponam v ovinku, vendar se občasno tudi pojavijo.

Help in hvala za odgovore.
  • spremenil: pviran3 ()

Firebat ::

Sam imam MOMO force feedback racing wheel že kar nekaj časa (3 let).
Nabavu sm rablen volan, kjer je blo tudi prisotno krrkrrr, ta zvok se se zdaj sliši...
Ne morm ti pa povedat, če je to napaka, ker še nisem testiral novega MOMO volana.

Sem že spakiral in bom nesel nazaj in vzel kaj drugega.

30k je preveč da ti pol krrkrr dela.

LP

OrlyTM ::

to je normalno, motorcek je mocan in pac ropota, sploh na "center poziciji", kar eliminiras s tem, da zmanjsas moc FF efektov (pod Logitech Profiler) ... combined axis more bit OFF, pol mas 3 bare ... prva dva nekje na 100%, 3jega na nulo! pol pa se cist spodnjega obklukaj in zapelji slajder cist na nulo, pa probi se enkrat, bo precej boljs ...

drugac pa mas tuki neki nasvetov:
Klik!

lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>

Fora je tut da čedalje glasnej dela. Ko sem ga odpru se ni nič slišal, pol je samo v sredini tko delal, sedaj tut če zavijam se že sliši.

Sem ga mel 1 dan, dost je blo:| , sicer malo kratko, probal par špilov, volan seka, samo kaj ko pa v sosednji sobi pol stokajo, da ne morejo spat.

Bom vzel kaj drugega, al pa kr gotovino nazaj.

LP

jst ne vem kolk to teb trese ... tresejo se vsi ... pomagas si lahko z nastavitvami, ki sem ti jih povedal ... ce je pa res prevec, pol pa le nazaj nes ... jst sam pravim, da boljsega volana trenutno ne bos nasel za ta dnar.

lp
OrlyTM

BladE_ ::

Kokr ga jts razumem se on se sekara, ker s volan trese ampak, ker ropota oziroma mu neki škrta !
Akcija - Reakcija

ja sj ... ce trese, tut ropota ... vsi, kr sm jih jst do zdej drzu v rokah so ... sam ne motece ... ne vem, mogoc ma pa on res okvarjeno nekaj.

lp
OrlyTM

Sem nesel nazaj pa dal reklamacijo, tak da bom dnar dubu nazaj, tako da se ne več sekirat

Definitivno pa za 30k pričakujem da bo delal use kot šika, saj je to kao najnaj volan v štacuni. Najprej je delal vredu, samo take zvoke je mel, k da je kaj losano, k bi not ob vibraciji kaka plastika trkala nekam, u glavnem moteče za znort.

Hux ::

mimo tega nebos priso. Se moj Momo Force ko je bol kovinsko in kvalitetno izdelan ko momo racing bo ob forcefeedbacku ropotal. Sploh pa ce probas tiste demonstracijske v profileru. Motorna zaga in podobno lol.

Jaz tak vecinoma brez FF spilam oz minimalnim ker je takaltak bedni in nerealisticni.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Hux ()

roli ::

Jaz imam saitekov volan z 3v1 (PC,XBOX,PS2) pa mi tudi ropota.Prav tako kontroler za XboX.To se mi zdi čisto naravno pri FFu.
http://www.r00li.com

M-XXXX ::

Kašen je pa un volam g25?

Hux ::

Se bol bo ropotal sej bo mel dva FF motorja :D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

GTR2

Oddelek: Igre
402770 (1561) Blinder
»

Kateri volan?

Oddelek: Kaj kupiti
342421 (1760) LittleDevil
»

Volan

81654 (1500) Veron
»

Richard Burns Rally je med nami (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
13311199 (6228) mzidy
»

Volan

71075 (1006) ČIP 008

Več podobnih tem