» »

Problemi z zvokom - Nforce2

Problemi z zvokom - Nforce2

boha ::

pred kakšnim tednom sem reinštaliral win2k in ko sem vse skupaj namestil sem opazil, da mi pri simultanem predvajanju videa (recimo preko bsplayerja) in audia (winamp) zvok hrešči. pač pameten kolkr sem bil, sem šel "novejše" audio driverje za integrirano zvočno (Nforce2) namestiti preko starih brez deinštalacije, ker sem mislil, da bom s tem na hitro zrihtal zadevo. pa nisem zrihtal nič (btw hreščanje sem kasneje odpravil z windows update). v glavnem s tole mojo prehitro akcijo sem nekaj sesul, po novem zagonu mi je iz taskbara zginila volume ikonca, poleg tega imam sedaj probleme s predvajanjem windows zvokov (klikanje po folderjih ipd).

v 'control panel / sound and multimedia properties' ne morem aktivirat volume ikonce v taskbaru, ker je zadeva siva, poleg tega ne morem izbrati Nvidia device na naslednjem Audio zavihku, oz. zberem lahko ampak po Apply, se zadeva noče aktivirat (razen pri 'Sound Recording' je že kar pod default tam). ne pomaga nobena deinštalacija in reinštalacija audio Nforce2 driverjev, tudi nobenga uporabnega tipa nisem dobil na netu, razen da vse skup formatiram in jovo na novo (sam to pa res ne bi, ker mi je totalna muka vse skup še enkrat delat, pa že ghost image sem si naredu :| ).

se komu sanja, kako bi zadevo popravil? pa še slikce za lažjo predstavo:

Duke Nukem ::

točno povej ime plate da vemo kero zvokuljo maš gor ,al maš nvidia al pa realtek :D pol dobiš linke za najnovej šoferje :D še prej tastare zbriši ;)
2600@3000barton,1GbPatriot-GF6800gt,160Gb hitachi,Logitech Z 5500 :)

zvočna je Nvidia, audio driverji so pa iz nForce 4.27 paketa.

jao, če je pa men kej jasn še. zdej sem deinštaliral celoten 4.27 + spucal zadevo z Driver Cleanerjem, nato pa na frišno namestil 5.10. pa je vse isto kot prej. how the hell? kako lahko z eno inštalacijo preko starih audio driverjev naredim tako štalo, da se zdej nikakor popravit ne da... ;(

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ni zvoka Asus P5K

Oddelek: Strojna oprema
235076 (4140) Dabl
»

HD2600xxx, HD2400xxx

273065 (2025) Klemzz
»

superPI lestvica (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Navijanje
40131247 (16711) gfighter
»

zmrzal sistema ??

291531 (1224) Pyr0Beast
»

driverji za zvočno kartico

105308 (5183) zgubljena

Več podobnih tem