Forum » Kaj kupiti » Fusion Bluetooth Sirf Star III GPS modul
Fusion Bluetooth Sirf Star III GPS modul
zmaki ::
Prijatelj mi ponuja da mi iz Anglije prinese Fusion Bluetooth Sirf Star III GPS modul,
pa na internetu ne najdem nobenih podrobnosti
Ali je že gdo slišal za to zadevico, in ve kaj več o uporabnosti ? Kak internet link ?
Hvala vnaprej
pa na internetu ne najdem nobenih podrobnosti
Ali je že gdo slišal za to zadevico, in ve kaj več o uporabnosti ? Kak internet link ?
Hvala vnaprej
zmaki ::
@ blueFish
OK, sicer ni nemščina, sem pa zvedel bistveno. Zadeva je kar dobra za cca 90 €.
Moti me samo da nisem prepričan da je to zares FUSION, ker se na tem linku nikje ne omenja to ime !?
OK, sicer ni nemščina, sem pa zvedel bistveno. Zadeva je kar dobra za cca 90 €.
Moti me samo da nisem prepričan da je to zares FUSION, ker se na tem linku nikje ne omenja to ime !?
bluefish ::
ja . Pogledal sem bolj na hitro, šele sedaj sem opazil v naslovu NL.
EDIT: tudi jaz nisem prepričan, da je to Fusion, vendar menim, da ima podobne karakteristike glede na to, da je Sirf Star III. Poskusi še malo z Googlom.
EDIT: tudi jaz nisem prepričan, da je to Fusion, vendar menim, da ima podobne karakteristike glede na to, da je Sirf Star III. Poskusi še malo z Googlom.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grafična dela a slike ni...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1681 (1455) | huek111 |
» | Specifikacije ATI Radeon HD 5870Oddelek: Novice / Grafične kartice | 5892 (3655) | Dr_M |
» | nakup dlančnika/gsm/gpsOddelek: Mobilne tehnologije | 1844 (1649) | bluesman |
» | LCD monitor, da ali ne ?Oddelek: Zvok in slika | 1717 (1451) | Brane2 |
» | Deltax 5BT YakumoOddelek: Kaj kupiti | 1094 (1022) | AlienGT |