Forum » Loža » M-Store
M-Store
TeraSonic++ ::
Mene zanima če ima kdo od vas izkušnje z M-Store trgovino v Gradcu (Avstrija). Zanimajo me kakaršne koli izkušnje v zvezi z njimi.
"email: wir versenden das MacBook Pro auch nach Slowenien, allerding kommen das ca. € 39,00 Transportspesen dazu.
Sie bekommen von uns eine Rechnung und haben damit Weltweit eine Garantie.
Die jetztigen MacBook Pro sollte keine Überhitzungen mehr haben, falls doch wird dieser auf Garantie ausgetauscht."
Je mogoče kdo kupil MabBooka Pro pri njih?
M-Store
"email: wir versenden das MacBook Pro auch nach Slowenien, allerding kommen das ca. € 39,00 Transportspesen dazu.
Sie bekommen von uns eine Rechnung und haben damit Weltweit eine Garantie.
Die jetztigen MacBook Pro sollte keine Überhitzungen mehr haben, falls doch wird dieser auf Garantie ausgetauscht."
Je mogoče kdo kupil MabBooka Pro pri njih?
M-Store
...........................................................
Life is only a computer simulation
"veritas vos liberabit"
"veritas vos liberabit"
borchi ::
kupil pri njih macbook-a (ne pro) in ram. vse je potekalo gladko, prodajalec se je sam ponudil, da mi vgradi RAM. prosil sem ga še za en usb ključ (medtem ko je vgrajeval ram sem videl, da so začeli z akcijo, ko ob naročilu macbook-a dobiš še 512mb usb ključek), čeprav takrat ko sem jaz naročil MacBook-a ni bilo te akcije. nakar me je vprašal ali hočem 512mb ali 1gb :-) no, sem rekel, da naj bo kar 512mb, če je že tako v trenutni akciji.
do sedaj nisem imel s prenosnikom nobenih problemov, tako da ne morem ravno komentirat kako je, če stvari ne grejo čisto gladko. sem pa na drugih forumih zasledil uporabnike z dobrimi izkušnjami pri kupovanju pri njih.
do sedaj nisem imel s prenosnikom nobenih problemov, tako da ne morem ravno komentirat kako je, če stvari ne grejo čisto gladko. sem pa na drugih forumih zasledil uporabnike z dobrimi izkušnjami pri kupovanju pri njih.
l'jga
moj_nick ::
Kakšna je pa tipkovnica - nemška, angleška? In kakšen je jezik OS-a?
110111001001010001010000
opeter ::
Če dobro vem, imaš možnost, da prosiš angleški OS, oz. saj OS lahko itak brez problemov prestaviš z nemškega jezika na angleščino in obratno.
Po informacijah z jabuk.net (tam je nekdo ravno tako spraševal) mu je en drug uporabnik odgovoril, da se da z njimi zmeniti, da naročijo CRO tipkovnico. Oziroma s CRO znaki.
P.S.: CRO je hrvaščina.
Po informacijah z jabuk.net (tam je nekdo ravno tako spraševal) mu je en drug uporabnik odgovoril, da se da z njimi zmeniti, da naročijo CRO tipkovnico. Oziroma s CRO znaki.
P.S.: CRO je hrvaščina.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
Kje kupiti MBP da bo kvaliteten?--> nadaljevanje teme
"veritas vos liberabit"
"veritas vos liberabit"
Kako je s servisiranjem če kupiš pri njh? Res da je svetovna garancija samo kako to kej upoštevajo pri nas (epl, mac&pc)?
"veritas vos liberabit"
"veritas vos liberabit"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Macbook Pro - iStyle (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 11387 (9020) | Meizu |
» | Macbook?Oddelek: Kaj kupiti | 5312 (3787) | Uporabnix |
» | Macbook Pro (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9507 (6773) | ŠinkoM |
» | MacBook Pro - Kje kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 3460 (2996) | aks_! |
» | Macbook in BTC (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8582 (6971) | Mulh |