Forum » Omrežja in internet » IP od kontakta v MSN-ju
IP od kontakta v MSN-ju
MarkV ::
Seveda je mogoče. Ampak sam msn nima te funkcije. Malo razmisli.
Namig: pošiljanje datotek + program ki ti izpiše ves promet (firewall?)
Namig: pošiljanje datotek + program ki ti izpiše ves promet (firewall?)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MarkV ()
Gandalfar ::
Ti ne pomaga dosti, ce gre promet cez MSN-jev server.
Obcasno mi ker client napise tud IP od sogovornika za dolocene protokole ampak mi ne uspe reproducirat takrat, ko to rabim.
Obcasno mi ker client napise tud IP od sogovornika za dolocene protokole ampak mi ne uspe reproducirat takrat, ko to rabim.
ales85 ::
IP se da ugotoviti. V ukazni vrstici odtipkaš "netstat" in (vsaj pri meni) so med prvimi vrsticami IP naslovi kontaktov s katerimi se pogovarjam. To sem tudi preizkusil in so naslovi pravilni. Ugotoviti moraš le še kateremu kontaktu pripada kateri naslov.
LP
LP
Phoebus ::
Gandalfar:
MSN pozna dva načina prenosa fajlov; "hitri" način je direkten client-client; "failsafe" je pa preko MSN serverja. failsafe je obuuuupno počasen.
Kako veš da uporabnik uporablja GAIM /kopete/...? Fajli se vlečejo v neskončnost ker še niso razbili / implementirali "fast" načina
Ko sem v winsih in mi kdo kaj pošlje, rečem samo uaaaaaau v primerjavi z gaimom.
MSN pozna dva načina prenosa fajlov; "hitri" način je direkten client-client; "failsafe" je pa preko MSN serverja. failsafe je obuuuupno počasen.
Kako veš da uporabnik uporablja GAIM /kopete/...? Fajli se vlečejo v neskončnost ker še niso razbili / implementirali "fast" načina
Ko sem v winsih in mi kdo kaj pošlje, rečem samo uaaaaaau v primerjavi z gaimom.
Gandalfar ::
steev: ne bit nepotrpezljiv ..
Phoebus: saj ti ne nasprotujem. Pac, ce user nima fast file transferja gre preko MS-jevih serverjev in se ne rabim nic na drugi racunanik direktno povezovat
Phoebus: saj ti ne nasprotujem. Pac, ce user nima fast file transferja gre preko MS-jevih serverjev in se ne rabim nic na drugi racunanik direktno povezovat
Pyr0Beast ::
@Phoebus
Si probal gaim 2.0 ?
Si probal gaim 2.0 ?
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Pyr0Beast ::
Sicer, za to, kar GAIM ponuja je čist ql.
Some nanoparticles are more equal than others
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoft Office za Mac 26. oktobraOddelek: Novice / Pisarniški paketi | 8919 (7867) | dejanslo |
» | MSN IPOddelek: Omrežja in internet | 1303 (911) | KoMar- |
» | Kateri program je najhitrejši za pošiljanje datotek (MSN, mIRC ...?)Oddelek: Programska oprema | 1980 (1733) | darkolord |
» | Še več prostora za vašo pošto (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 7368 (5694) | CaqKa |
» | MSN Messenger 7.5 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 37107 (35179) | R33D3M33R |