» »

FolderAccess2.1

FolderAccess2.1

barelyLegal ::

Temo sem postavil kar tukaj, ker se mi zdi, da če mi kdo lahko pomaga, mi programerji in ne informatiki (rubrika programska oprema =))

Šalo na stran, problem je sledeč:
davno nazaj sem si downloadal simpatičn programček 'folderaccess' imenovan. Deloval je precej preprosto; po inštalaciji sem zagnal program, si izmislil geslo in lahko preko programa dodajal folderje in jih tako zaklepal ali pa kar direktno z desnim gumbom na folder in sm imel v popup meniju opcijo "lock folder".

Vse lepo in prav, dokler nisem nekaj časa nazaj opazu, da je posebna folder access ikonca, ki se pojavi na folderju, ki je zaklenjen, postala ikonca od microsoft "settings". Folder je imel ikonco microsoft settings in ob kliku na zaklenjen folder me je vrglo v control panel, namesto obvestila da je folder zaklenjen.


Spodnja ikonca in hkrati program, tako je včasih zgledal zaklenjen folder. Zgornja ikonca, tako zdaj zgleda zaklenjen folder.

Ampak, sem odpravil ta problem. V program files/folder acces/ sem zagnal program folderaccess.exe in imel notri spisek zaklenjenih folderjev in sem tako lahko odklenil zadevo.
Zadeva je bila rešena, dokler nisem popolnoma pozabil na to mapo in ta program, formatiral C:\ (ta program mam na D:\ ) in ob ponovnem zagonu windowsov sem se šele zavedal, kakšno napako sem naredil... izbrisal zapise iz registrov in podobno in sedaj je ta mapa očitno za vedno zaprta. Ko odprem FolderAccess.exe mi ne najde notri te mape, dodati je ne morem ker jo smatra že kot zaklenjeno. Popup meni ne upošteva vač odklepa zaklepa.

FolderAccess - na desni strani piše DOWNLOAD v oranžen okvirju, rahlo nepregledno na prvi pogled

Tu je ta program, ne naredi nič škode, če zaklepate ali odklepate iz programa in ne preko popup menijev.

Če se komu da, bi prosil, da pregleda program in najde kakšno šibko točko, kako ga 'shekati', da bom lahko odklenil mapo... probal sm že vse osnovne stvari, pa nič ne deluje. Procesa folderaccess se ne da 'ubit', pa tut če bi ga, ne verjamem da bi lahko odpru mapo...

Mnenja? Pozna kdo ta program in njegove šibke strani?
Error

barelyLegal ::

Nobenega odgovora, potem sem našel še pa tole:

Here is the important part - Lock Folder uses the encryption standards approved by the US Government. This and others innovative and reliable technologies provide the safest way to store your information well protected against hacker attacks, malicious software and dishonest employees.


Zdej sm pa res zgubil upanje:\
Error

mirkuma ::

Si pisal izdelovalcu programa...
Klik
Ce nisi imas verjetno razlog, da programa nisi kupil in je verjetno tehnicna pomoc pod vprasajem...
...all those moments will be lost in time, like tears in the rain...

sverde21 ::

Za enskripcijo je pomoje najbolje uporabljati programe, kot so TrueCrypt, ker ti ustvari eno veliko datoteko, v kateri je zapisano geslo in lahko nevem kolikokrat brišeš pa formatiraš disk, še zmeraj boš odklenil svoje datoteke z svojim geslom (ter ključom, če si izbral to možnost) ;)
<?php echo `w`; ?>

y00r3 ::

Ja moj brat je tut inštalleru ta program... pa sm u mapo pršu v 5 min >:D

Je cist preprosto. Odpreš command prompt in greš do direktorija, kjer je zaklenjena mapa.napises dir in nekje bi se ti moralo pokazati ime mapa in neke stevilke.
Nato napises: cd ime_mape.{kughdustzuewhfrweuf} in moral bi priti noter. Men tako dela 100%.

Dela pa tud ce greš not z winRarom, tako da ne bi blo slabo če bi kdo probal Total Commanderja.

barelyLegal ::

HEHE =))) ni čist tak na easy, najprej javi da je mapa zaklenjana, sem pa ubil procesor folderlockedservice.exe, pol pa gre =) hvala!:D :D
Error


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

program deluje z USBja z diska pa ne

Oddelek: Pomoč in nasveti
8591 (430) fosil
»

Odklepanje mape

Oddelek: Pomoč in nasveti
71505 (1408) ziciko
»

problem z zaklenjenim folderjem

Oddelek: Programska oprema
7881 (786) Makkaba
»

Kako nastavit geslo za eno mapo

Oddelek: Programska oprema
82810 (2638) luky
»

Kateri program za zaščito datotek/map z geslom

Oddelek: Programska oprema
122707 (2430) Fizikalko

Več podobnih tem