Forum » Programska oprema » problem z zaklenjenim folderjem
problem z zaklenjenim folderjem
segedinar ::
imam problem.s programom lock my folder sm zaklenu eno mapo.ko sem jo hotel s tem programom odkleniti mi napiše failed to unlock folder.geslo poznam, ker brez gesla nemores zagnati programa.ce v explorerju kliknem na mapo mi napise acces denied.
ima mogoce kdo kak predlog kako naj resim ta problem??(poskusil sem ze z uninstalom programa,novim instalom itd)
hvala za vse predloge
ima mogoce kdo kak predlog kako naj resim ta problem??(poskusil sem ze z uninstalom programa,novim instalom itd)
hvala za vse predloge
Makkaba ::
Pozdravljen!
Pred kratkim sem imel podoben problem in sem ga rešil z programčkom File Scavenger 3.0! Jaz sem mel zaklenjen cel disk in kot
pravim mi je ta programček rešil celo zadevo! Mislim pa, da še obstaja en program GetDataBack, skratka sprobaj in poročaj! Upam,
da ti bo uspelo!!!
Pred kratkim sem imel podoben problem in sem ga rešil z programčkom File Scavenger 3.0! Jaz sem mel zaklenjen cel disk in kot
pravim mi je ta programček rešil celo zadevo! Mislim pa, da še obstaja en program GetDataBack, skratka sprobaj in poročaj! Upam,
da ti bo uspelo!!!
Prišel, videl, zmagal ...
kolko sem sedajle pogledala ta scavenger ta program pridobi podatke nazaj, če si jih zbrisal po pomoti.al kako? nikjer ne vidim možnosti, za pridobiti dostop do zaklenjene mape.
se motim?
se motim?
Pozdravljen!
V bistvu ja (ti pridobi povrnjene podatke - oz-izgubljene) ampak poglej temo oz. vprašanje, ki sem ga zastavil pred kratkim in
mislim, da ti bo jasno. Na C: particiji sem mel Win XP, na E: podatke, slike, glasbo in pol sem formatiral samo C:, ko sem
na novo naložil Win XP pa nisem mel dostopa do E:, ker mi je napisalo mislim da Acess is Denied, ampak sem ga s tem programom skanclal.
Ne vem, probaj mogoče bo šlo tud pri teb - kot rečeno tud jaz nisem imel izbrisanih podatkov oz izdubljenih, ampak nisem imel dostopa
oz. pravice da jih odprem.
LP Makkaba
V bistvu ja (ti pridobi povrnjene podatke - oz-izgubljene) ampak poglej temo oz. vprašanje, ki sem ga zastavil pred kratkim in
mislim, da ti bo jasno. Na C: particiji sem mel Win XP, na E: podatke, slike, glasbo in pol sem formatiral samo C:, ko sem
na novo naložil Win XP pa nisem mel dostopa do E:, ker mi je napisalo mislim da Acess is Denied, ampak sem ga s tem programom skanclal.
Ne vem, probaj mogoče bo šlo tud pri teb - kot rečeno tud jaz nisem imel izbrisanih podatkov oz izdubljenih, ampak nisem imel dostopa
oz. pravice da jih odprem.
LP Makkaba
in kaj si naredil v programu:ker js ko dam npr search na disku D(tam imam pac to zaklenjeno mapo), mi te mape ne najde,tak da res nevem
Pozdravljen!
Kaj sem naredil? Dobro vprašanje ja, ampak se tko natančno več ne spomnim, vem pa da sem označil disk oz. mape kateri mi naj obnovi in potem je kar nekaj časa trajalo, da jih je obnovil (podaš tudi mesto,kam ti jih naj obnovi, če se prav spomnim je kot nekakšen Windows Explorer)!
Kaj sem naredil? Dobro vprašanje ja, ampak se tko natančno več ne spomnim, vem pa da sem označil disk oz. mape kateri mi naj obnovi in potem je kar nekaj časa trajalo, da jih je obnovil (podaš tudi mesto,kam ti jih naj obnovi, če se prav spomnim je kot nekakšen Windows Explorer)!
Pozdravljen!
No vidiš, glavno da je uspelo - tak programček se pa splača shranit, a ne?
LP Makkaba
No vidiš, glavno da je uspelo - tak programček se pa splača shranit, a ne?
LP Makkaba
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izbris podatkov.Oddelek: Programska oprema | 1508 (1373) | imagodei |
» | Zbisani podatkiOddelek: Pomoč in nasveti | 995 (884) | TOP |
» | Eksterni disk - naenkrat ne dela...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1141 (1085) | mrbungle |
» | Kako dobiti izbrisane podatke nazaj????Oddelek: Programska oprema | 4148 (4084) | marS |
» | undelete v WinXP?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1640 (1477) | GaPe |