» »

Serijska številka Philips MP3 predvajalnika?

Serijska številka Philips MP3 predvajalnika?

Buldožer ::

Če ima kdo Philipsov flash mp3 player, bi ga prosil če mi potrdi ali je številka na škatlji serijska številka in mi napiše koliko cifer ima, saj se mi je listek z serijsko odlepil z playerja in sem ga zgubil.:'( Serijsko pa nujno rabim za na servis.

Hvala za pomoč.

Če je tema v neprimernem odelku, prosim moderatorja, da jo prestavi.

hodu63 ::

Svetujem ti, da serijsko številko prepišeš iz kakšnega aparata v trgovini. Prepisana mora biti iz enakega aparata, saj je iz ser. številke mogoče ugotoviti tip predvajalnika in Philips to tudi preverja.

Buldožer ::

Ne vem pa tudi čisto zakaj na servisu rabijo serijsko številko. MP3 palayer sem namreč 'zaflešu'. Model je reku, da brez serijske ne more nič naredit in da naj mu prinesem serijsko št. in garancijo, pa da mi bo naredu zaston(garancija-sem pršu brez nje, ker sem mislu plačat popravilo, ker sem pač jst zaj***). Tako, da mogoče res rabi pravo številko.

Aja, pa HVALA za odgovor.

Zgodovina sprememb…

hodu63 ::

Javi točen model, mogoče se da rešiti brez servisa. Ja serijsko številko in račun rabi, ba mu Philips konec meseca plača poseg. Verjetno se nista prav razumela, saj če plačaš ti, serijske številke res ne rabi.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: hodu63 ()

Buldožer ::

Jst sem nesu zadevo na servis, pa mi ni ratal, da bi mi zrihtal. Bom se pa še enkrat pozanimu, mogoče rabi samo približno, da bo vedu kater firmware more naložit, čeprov to bi lahko tud malo probu.
Še vedno upam da se mi bo kdo javu, ki ima zadevo za primerjat.

Zgodovina sprememb…

hodu63 ::

Še enkrat za popravilo na servisu ne rabijo serijske številke, potrebujejo samo model aparata. Flash pri Philipsovih mp3 usb predvajalnikih ni odvisen od serijske številke. Serijsko številko potrebujejo samo zato, da jim Philips plača garancijsko popravilo. Če aparata ni mogoče popraviti, pa dobiš novega (seveda to velja za garancijo). Torej, če garancije ne uveljavljaš, serijska številka ni potrebna. Večino problemov pa lahko rešiš sam, saj je na Philipsovi strani za podporo objavljen ustrezen software in navodila.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

45 dni za resitev reklamacije

Oddelek: Zvok in slika
242207 (1570) tt1024
»

serijska številka ukradenega računalnika

Oddelek: Pomoč in nasveti
182386 (1575) Spajky
»

Upravičen do garancije?

Oddelek: Zvok in slika
364005 (3091) BlaY0
»

3 leta gledam televizor ki ga nisem kupil? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
517332 (5023) shotalick
»

garancija brez računa ?

Oddelek: Loža
155872 (5107) cortez

Več podobnih tem