Forum » Pomoč in nasveti » Nemški Xp
Nemški Xp
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
ymca ::
V Celovcu sem kupil prenosnik, ki ima naložene nemške xp-je.
Seveda želim naložiti moje angleške xp-je, vendar ko bootam, mi cd prepozna, stisnem tipko za nadaljevanje, potem pa zmrzne (prazen zaslon).
Poizkusil sem z dvema različnima verzijama xp-jev in enako. Cd je boot in 100% izpraven.
Je ta prenosnik zaščiten?
Če grem v sistem in poizkusim z setup iz cd-ja, mi javi, da imam različne verzije xp-jev - drugačen jezik, potem ponudi samo novo instalacijo in ne upgrade, potem pa kar javi, da serijska ni prava....
Prosim za pomoč...
Ful hvala!
lp
Seveda želim naložiti moje angleške xp-je, vendar ko bootam, mi cd prepozna, stisnem tipko za nadaljevanje, potem pa zmrzne (prazen zaslon).
Poizkusil sem z dvema različnima verzijama xp-jev in enako. Cd je boot in 100% izpraven.
Je ta prenosnik zaščiten?
Če grem v sistem in poizkusim z setup iz cd-ja, mi javi, da imam različne verzije xp-jev - drugačen jezik, potem ponudi samo novo instalacijo in ne upgrade, potem pa kar javi, da serijska ni prava....
Prosim za pomoč...
Ful hvala!
lp
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
ymca ::
dobro. že vem. če koga zanima:
partition magic, vse particije zbrisal, določil na ntfs win xp opcijo, sedaj pa lahko naložim svoje windowse.
hvala vseeno. ;)
partition magic, vse particije zbrisal, določil na ntfs win xp opcijo, sedaj pa lahko naložim svoje windowse.
hvala vseeno. ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prijava v xpOddelek: Pomoč in nasveti | 858 (725) | win64 |
» | nalaganje xpOddelek: Pomoč in nasveti | 2125 (1690) | fosil |
» | Adobe premiere, movie maker,ipd. na visti ne deluje!bs player crknilOddelek: Pomoč in nasveti | 1817 (1756) | chiara |
» | Directx 9.0c problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1072 (967) | Širajzl |
» | WinXp in ADSLOddelek: Pomoč in nasveti | 1720 (1230) | Chessman |