» »

zvočna ne dela!!!!

zvočna ne dela!!!!

divx man ::

Zdravo!!

Pridem z dopusta, prižgem računalnik in si zaželim malo mixanja muzike z programom virtual dj!! Odprem program, naložim glasbo na mešalko in ker imam dve zvočne kartice uporabljam tudi slušalke tako da lahko poslušam dve glasbi hkrati. In tukaj se pojavi moj problem iz ene zvočne kartice mi glasba malce zaostaja cca. 2 desetinki sek. kar je zelo moteče. Ai mogoče kdo ve kaj bi lahko bilo tukaj narobe??

No gremo dalje. Naslednja stvar ki sem jo ugotovil je, da mi v nastavitvah virtual dj-a ko izbiram pač katero zvočno kartico hočem uporabit, zraven ene piše "emulated" Torej tudi to mi ni jasno kaj bi pomenilo in če kdo ve naj mi prosim pomaga.:8)

In nato sem se spravil še update-at driver za to zvočno zraven katere mi piše emulated. šel sem pod zvoke in nato pod hardware ter izbral opcijo update driver. Ko je bila inšatalcija oz. update končan se odpre okno za resetiranje in računalnik sem resetiral. Ko pa sem prišel nazaj v windowse mi te kartice ki sem ji update-al driver ni več zaznalo. Kako bi to popravil??

LP

alesp56 ::

katero zvočno uporabljaš? Katere driverje?
Ker verjetno nista iste pride do razlike v latenci in neboš mogel spravit kaj pametnega ven... rajši nabavi (vsaj) neki creative live player 5.1 in potem uporabljaj vdj(pač dva ločena izhoda) pa kateri koli driver, seveda pa
priporočam tudi kXproject driver ali pa vsaj asio4all, če seveda želiš kaj konkretnega dobivat iz zvočne in vdj-a
in to je to...

divx man ::

Ni mi jasno, kako ne bom mogel spraviti kaj več iz tega, če mi je preden sem šeu na dopust delalo tako kot je treba. Mi pa tudi ni jasno kako se je lahko med tem pokvarilo, kajti nobeden ni čaral po mojem računalniku, ko me ni bilo doma, rač pa je bil cel čas ugašnjen. Skratka čudno je to vse skupi!!!!

divx man ::

ok sm že odpravu napako!!! Sicer nevem kaj je bilo narobe, vendar vse kar sem moral naredit je, da sem kartico z device managerjem uninštaliral ter nato na novo inštaliral. Sedaj dela kot je treba.

LP


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Virtual DJ - slab zvok

Oddelek: Zvok in slika
241469 (941) klemzy113
»

Uvajanje v Dj-anje elektronske glasbe

Oddelek: Sedem umetnosti
384395 (3897) Madara
»

Windows 7 - problem z zvokom

Oddelek: Pomoč in nasveti
376710 (4419) Mikec17
»

Računalnik in domači disko

Oddelek: Zvok in slika
111929 (1634) Korenchek
»

Zvok na zvočnikih in slušalkah hkrati

Oddelek: Pomoč in nasveti
91613 (1425) Fupi

Več podobnih tem