Forum » Zvok in slika » Težava z zvočno kartico...
Težava z zvočno kartico...
pžvmbfptko ::
Ko se pogovarjam prek skypa, frendi slišjo recimo musko ki jo predvajam. Slušalke inmikrofon sta višjega cenovnega razreda in sta ločena. Težava je enaka tudi če izklopim zvočnike:S
V nastavitvah za snemanje mam naštiman na mikrofon katerega glasnosti nemorm spreminjat (ko zmanšam se nivo avtomatično dvigne).
Imam tudi originalne driverje.
Prosiu bi tiste k vejo kej o tem da mi pomagajo
Bi se dalo dobit kakšne "driverje" s katerimi bi imel možnost bolj podrobnih nastavitev?
Zvočna je realtek AC97 integrirana.
*kaj bi prodobiv z boljšo zvočno polek uhoda in hitrosti? (uporabljam cubase in reason)
Hvala vsem za odgovore:)
V nastavitvah za snemanje mam naštiman na mikrofon katerega glasnosti nemorm spreminjat (ko zmanšam se nivo avtomatično dvigne).
Imam tudi originalne driverje.
Prosiu bi tiste k vejo kej o tem da mi pomagajo
Bi se dalo dobit kakšne "driverje" s katerimi bi imel možnost bolj podrobnih nastavitev?
Zvočna je realtek AC97 integrirana.
*kaj bi prodobiv z boljšo zvočno polek uhoda in hitrosti? (uporabljam cubase in reason)
Hvala vsem za odgovore:)
20sdfj093f ::
Sem spregledal, da rabiš Cubase in Reason...
Za 3 jurje kupi SBLive! (ni potrebno 5.1, lahko je tista 4 kanalna) in si namesti KX driverje pa si zmagal.
LP D.
Za 3 jurje kupi SBLive! (ni potrebno 5.1, lahko je tista 4 kanalna) in si namesti KX driverje pa si zmagal.
LP D.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iščem program za izdelovanje glasbeOddelek: Programska oprema | 6045 (3931) | Wolfox |
» | Kopica zanimivih težav na "Audio Production" prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 1944 (1629) | zcetrt |
» | program za spreminjanje glasu v muzikiOddelek: Pomoč in nasveti | 1265 (1226) | davorin77 |
» | Cubase Reason ReWireOddelek: Zvok in slika | 1199 (1131) | zcetrt |
» | ali kdo dela z glasbenimi programi???Oddelek: Programska oprema | 1196 (1093) | puto |