Forum » Strojna oprema » Gigabyte forum?
Gigabyte forum?
prepecenc ::
Pozdrav vsem
Pred kratkim sem nabavil novo matično ploščo Gigabyte M57SLI-S4. To je moja prva plošča tega prozvajalca. Ker imam neke manjše težave sem probal poiskati kakšno rešitev na Gigabayte-ovem foruma, a foruma na netu žal nisem našel. Do sedaj sem imel Asusove in Msi-jeva plošče, katerih probleme sem vedno na rešil s pomočjo njnihovih uradnih forumov. Žal pa gigabyteovega foruma (vsaj takega z relativno veliko napisanimi sporočili) nisem našel. Če kdo ve kaj več naj prosim nalepi link.
Pred kratkim sem nabavil novo matično ploščo Gigabyte M57SLI-S4. To je moja prva plošča tega prozvajalca. Ker imam neke manjše težave sem probal poiskati kakšno rešitev na Gigabayte-ovem foruma, a foruma na netu žal nisem našel. Do sedaj sem imel Asusove in Msi-jeva plošče, katerih probleme sem vedno na rešil s pomočjo njnihovih uradnih forumov. Žal pa gigabyteovega foruma (vsaj takega z relativno veliko napisanimi sporočili) nisem našel. Če kdo ve kaj več naj prosim nalepi link.
prepecenc ::
Občasno (ne vedno), se mi pri boot-u pojavi BSOD, ki pravi da bios ni poplno ACPI kompatibilen (oziroma nekaj podobnega). Imam zadnji razpoložljivi bios.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: prepecenc ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem ki ga ne znam identificirati.Oddelek: Pomoč in nasveti | 5853 (4698) | unknownjnz91 |
» | Težave W7 64bit - s časom sistem postane nestabilenOddelek: Pomoč in nasveti | 896 (770) | Han |
» | Znižanje obratov na hladilnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 1418 (1205) | Tea Time |
» | DFI ultra-dOddelek: Navijanje | 1983 (1278) | gfighter |
» | Lastniki MB Gigabyte Ga7-N400 Pro2Oddelek: Strojna oprema | 1228 (1006) | humanoid |