Forum » Izdelava spletišč » Zamenjava Frame-ov?
Zamenjava Frame-ov?
Jackass ::
Živjo!
Izdelujem spletno stran, ki mora delovati tudi s cd-ja, kar pomeni, da sem več ali manj omejen na html. Torej sem nekako primoran v uporabo frame-ov. Zanima me ali je možno z javascriptom vključiti drugo html stran (pravzaprav gre za samo nekaj linkov), v neko celico tabele/layer?
Ali je to sploh priporočljivo, glede na to, da imajo nekateri izklopljeno izvajanje skriptnih jezikov...
Izdelujem spletno stran, ki mora delovati tudi s cd-ja, kar pomeni, da sem več ali manj omejen na html. Torej sem nekako primoran v uporabo frame-ov. Zanima me ali je možno z javascriptom vključiti drugo html stran (pravzaprav gre za samo nekaj linkov), v neko celico tabele/layer?
Ali je to sploh priporočljivo, glede na to, da imajo nekateri izklopljeno izvajanje skriptnih jezikov...
jAcKaSS
Tody ::
Nimam pojma kaj hočeš ... Nisi lih limitiran na HTML za predstavitve so izumili zelo dobro orodje reče se mu FLASH. Kar se tiče linkov pa res nimam pojma kaj hočeš
R33D3M33R ::
Ne rabiš flasha ampak WAMP on CD. Uporabiš lahko PHP in SQL poleg tega pa je še vse popolnoma zastonj. Google it :)
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
root987 ::
Jackass: Sprememba DOM-a je v HTML-ju nekaj običajnega (predvsem na kakšnih web 2.0-orientated straneh), čeprav to kar boš ti počel je IMHO lažje kar v samem HTMLju - nenazadnje lahko vse skupaj narediš v kakšnem WYSIWYG urejevalniku.
Osebno pa za delo z Javascript uporabljam MochiKit, ki omogoča še precej več kot samo spreminjanje DOM-a.
Osebno pa za delo z Javascript uporabljam MochiKit, ki omogoča še precej več kot samo spreminjanje DOM-a.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
Jackass ::
Tody: Stvar more met 90 podstrani to je absolutno preveč za flash. Pa še flash bi se mogu najprej naučit...
Mi je sedaj uspelo vse z uporabo frame-ov in kratko javascript funkcijo.
Zapletlo se je, ker imam dva frame-a, in v prvi je neodvisen od drugega, drugi pa je odvisen od prvega. Pol se je mal zakompliciral, k si kliknu "back" v brskalniku, vse se je namreč pomešal. Pa sm najprej študiru kako bi to drgač naredu, pol sm pa včer žrtvovou dan, pa sm najdu na netu kako se to pošlihta.
Mi je sedaj uspelo vse z uporabo frame-ov in kratko javascript funkcijo.
Zapletlo se je, ker imam dva frame-a, in v prvi je neodvisen od drugega, drugi pa je odvisen od prvega. Pol se je mal zakompliciral, k si kliknu "back" v brskalniku, vse se je namreč pomešal. Pa sm najprej študiru kako bi to drgač naredu, pol sm pa včer žrtvovou dan, pa sm najdu na netu kako se to pošlihta.
jAcKaSS
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jackass ()
BluPhenix ::
Nekaj v tej smeri lahk oizveš tudi v sorodni temi
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nasvet pred izdelavoOddelek: Programiranje | 3010 (2354) | Gandalfar |
» | Pomoč pri designu - HTML/PHP/CSSOddelek: Izdelava spletišč | 1433 (1433) | Atos |
» | Nova anketa - Znate programirati? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 8801 (6365) | Roadkill |
» | Kaksen boso internetne strani v prihodnosti?Oddelek: Izdelava spletišč | 2780 (2213) | CCfly |
» | IE odpira strani v novih oknihOddelek: Izdelava spletišč | 1694 (1661) | Zzzzzzz |