Forum » Pomoč in nasveti » PROSIM NASVET
PROSIM NASVET
scenic ::
Imam Sony-ev pekač 16x10x40 in softwareB'Clip Gold, ki pa ga ne morem odstraniti v celoti in ga ponovno namestiti.
Ostal je v Dodaj -Odstrani programe in sedaj ko poženem setup mi takoj javi, če se strinjam da ga odstrani in ne namesti.
Kje ga lahko "ročno" pobrišem, da ga potem lahko ponovno namestim.
Ali je najboljše ,da resetiram celotni sistem.
Hvala
Ostal je v Dodaj -Odstrani programe in sedaj ko poženem setup mi takoj javi, če se strinjam da ga odstrani in ne namesti.
Kje ga lahko "ročno" pobrišem, da ga potem lahko ponovno namestim.
Ali je najboljše ,da resetiram celotni sistem.
Hvala
Han ::
Lehko, če si zelo nepazljiv in ne veš, kaj brišeš.
Če se nehote zmotiš in to pravočasno opaziš, enostavno iz rezervne kopije (backup), ki jo program avtomatsko naredi, preneseš informacijo nazaj na pravo mesto.
Če se nehote zmotiš in to pravočasno opaziš, enostavno iz rezervne kopije (backup), ki jo program avtomatsko naredi, preneseš informacijo nazaj na pravo mesto.
scenic ::
Hvala lepa, "profi" ni kaj zadeva je res easy in sedaj mi dela vse kot je treba.
Programček je res špica.
Lp in vse naj naj v letu 2002
Programček je res špica.
Lp in vse naj naj v letu 2002
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | reinštalacija programaOddelek: Programska oprema | 2687 (2480) | Blisk |
» | Problem s tiskalnikom HP Photosmart C5280Oddelek: Strojna oprema | 949 (814) | nightbird |
» | Težave ob namestitvi in odpiranju določenih programovOddelek: Pomoč in nasveti | 1535 (1439) | Duhec |
» | Zvok hitrejši kot slika - Winfast 2000 TV WDMOddelek: Zvok in slika | 2513 (2090) | |ke |
» | Kako odstraniti program?Oddelek: Programska oprema | 3347 (3208) | Han |