Forum » Pomoč in nasveti » Odpovedovanje tipkovnice na Siemens
Odpovedovanje tipkovnice na Siemens
junce ::
Imam notebook Siemens Fujitsu Amilo A 1650 G. Večkrat se mi dogodi, da mi med obratovanjem preprosto odpove tipkovnica???? Neha delat, če dam reset se računalnik sistemsko ne ugasne. Potem ga ugasnem z gumbom in ko se zažene je ok, potem pa ko ga spet prime pa ponovno.
Kaj je to oz. ima kdo podobne probleme?
Kaj je to oz. ima kdo podobne probleme?
Gwanaroth ::
Isti problem se je pokazal pri intenzivni uporabi Fujitsu-Siemens Amilo-D. Sem zamenjal tipkovnico (6k pri Liko Pris) in dela naprej vredu.
Lights often keep secret hypnosis..
Gwanaroth ::
Ja, zamenjal sem kar sam, ker ni bil vec v garanciji in bi mi na servisu zaracunali delo dvakrat vec, kot je vredna tipkovnica.
Ce ga imas se v garanciji ti ostane le, da jo uveljavljas.
Ce ga imas se v garanciji ti ostane le, da jo uveljavljas.
Lights often keep secret hypnosis..
junce ::
Ja, sam se ugotovil da ne more bit fizična napaka, ker če resetiram comp je pa kr uredu. Opažam da če imam priklopljeno Wacom tablo prej zmrzne tipkovnica, kot pa če ne, mogoče ma kaj USB pri tem?
Ko crkne, ne morem niti z miško na Quick luch odpret programov (odpreje se mi okna z lastnostjo prgrama)
ne vem?
Ko crkne, ne morem niti z miško na Quick luch odpret programov (odpreje se mi okna z lastnostjo prgrama)
ne vem?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik Fujitsu SiemensOddelek: Kaj kupiti | 2912 (1813) | hyunday |
» | prenosnik,ni moj polit sok.. NUNJOOddelek: Pomoč in nasveti | 5073 (4654) | Tilen |
» | Problem dodajanje RAM-a v prenosnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1974 (1570) | Pyr0Beast |
» | Nakup v AvstrijiOddelek: Kaj kupiti | 3412 (2301) | djordjevic |
» | Imate Linux? Nimate garancije. (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 8752 (5769) | specterss |