Forum » Pomoč in nasveti » Prešvoh napajlnik za grafično?
Prešvoh napajlnik za grafično?
IČA ::
Bratu sem danes montiral mojo staro grafično R9600XT Connect3D 128MB, ki je malenkost hitrejša od njegove dosedanje R9600XT 256MB GeCube in pa na novo naložil kompletna okna in vse gonilnike, format diska itd... , kot pač to gre.
Pri tem sem naletel na sledeč problem, pri uporabi moje grafične se je monitor ugasnil, oz. kot bi grafična nehala delovati, vse ostalo pa je še delalo, samo brez kake slike na monitorju (lučka za on je samo utripala). Po resetu je spet nekaj časa delovalo, pa potem spet isto itd....Na začetku sem sumil, da je grafična šla rakom žvižgat, pa sem jo sprobal še v moji mašini, pa je delala OK. Potem pač misliš, da je šlo kaj narobe z inštalacijo oken, za probo sva vstavila nazaj njegovo staro grafično, vse dela OK.
Zdaj sumim napajalnik (no name 300W), da bi mogoče bil v tem problem.
Kako se odraža prešvoh napajalnik pri grafiki?
Je mogoče že imel kdo takšen problem? In kako ga je rešil?
Za nasvete se zahvalujem.
Lp
IČA
Pri tem sem naletel na sledeč problem, pri uporabi moje grafične se je monitor ugasnil, oz. kot bi grafična nehala delovati, vse ostalo pa je še delalo, samo brez kake slike na monitorju (lučka za on je samo utripala). Po resetu je spet nekaj časa delovalo, pa potem spet isto itd....Na začetku sem sumil, da je grafična šla rakom žvižgat, pa sem jo sprobal še v moji mašini, pa je delala OK. Potem pač misliš, da je šlo kaj narobe z inštalacijo oken, za probo sva vstavila nazaj njegovo staro grafično, vse dela OK.
Zdaj sumim napajalnik (no name 300W), da bi mogoče bil v tem problem.
Kako se odraža prešvoh napajalnik pri grafiki?
Je mogoče že imel kdo takšen problem? In kako ga je rešil?
Za nasvete se zahvalujem.
Lp
IČA
Če gre vse v redu, si očitno nekaj prezrl.
mblazko ::
Zdravo.
Zanimivo, da se enak problem pojavlja tudi meni. Jaz sicer nisem nalagal OS al kaj, sam kar na enkrat se mi je začelo dogajat. Pol pa restart in dela ok za nekaj časa.
Aja, pa punci se dogaja isto.
btw: Oba sva iz Ajdovščine. (lahko je kaj povezano z štromom ?? )
Lp,
Marko
Zanimivo, da se enak problem pojavlja tudi meni. Jaz sicer nisem nalagal OS al kaj, sam kar na enkrat se mi je začelo dogajat. Pol pa restart in dela ok za nekaj časa.
Aja, pa punci se dogaja isto.
btw: Oba sva iz Ajdovščine. (lahko je kaj povezano z štromom ?? )
Lp,
Marko
DELL je pač DELL
jackdj ::
s driver clean-erjom zbriši vse -naloži s osnovne plošče čip-set driverje v katerih so vga in nanovo naloži display driverje.Č e bo enako pa zamenjaj napajalnik-najmanj mora biti 350w!Preveri še s drugim monitorjem.
lp!
lp!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grafična kartica - AGP ! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13255 (11627) | ThomasSGS |
» | Računalnik zamrzne v igrahOddelek: Pomoč in nasveti | 1037 (901) | bluefish |
» | problem r9800 pro in asrockOddelek: Strojna oprema | 1122 (865) | jest10 |
» | Katero grafično kartico naj kupim? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5103 (4284) | ross|e20 |
» | Radeon 9600 XT problemOddelek: Strojna oprema | 1090 (1007) | kajak33 |