» »

Nujna pomoč okrog računalnika

Nujna pomoč okrog računalnika

ProdoX ::

Lep pozdrav imam hudo težavo pri računalniku, včeraj mi je delal računalnik vredu in kot ponavadi računalnik ugasnem ponoči ko grem spat. Danes zjutraj se zbudim in prizgem racunalnik... Nakar racunalnik se prizge in potem po 6 sekundah ugasne(nc jasn mi ni blo) in potem sm uzel sesalec in use dobro ocistil znotraj racunalnika tut kontakt elektrike sm preveril ce so dobr ustekani kabli. In potem za tem sm isto sprobaval se racunalink prizge dela 6 sekund nardi ck ck ck potem pa se prizge ze spet dela 4 sekunde pa se pol vgasne(jst nevem kaj naj naredim vec)... Po tistih 4 sekundah ko pritisnem gumb se noce przgat racunalnik ce pa istekam pa v stekam kabl pa dela sam tistih 6 sekund. Kaj bi lahko bil problem? 8-O
  • polepsalo: bastadu ()

ProdoX ::

Pa jebemti(oprostite na izrazu) jst nvem kaj je to...zdaj ga prizgem pa je zacel delat naenkrat ventilator se ustavi...potem pa zacne delat cez 15 sekund in zdaj dela normalno samo neki me moti neki del tko potih cik cik cik,...sam zdaj je ze nehalo.. dani mogoce problem ker sm meu zjutraj okno odprto pa je mrzlo v sobi...a kista pa cist ledeno mrzla pa je vrjetno rabil racunalnik da se segreje mal? :8)

pavka ::

Seveda, da se segreje:\ Vsi strmimo k tem, da bi imeli čim hladnejše.To zagotovo ni vzrok.Morda ti ventilator ne procu ne deluje.
Več glav več ve!!!

obranc ::

jah....četudi je ventilator na procu fuč, bi ne smel po parih sekundah ugasnt.....
a je kej neviht blo v vašmu kraju? ker morda ti je v napajalnik usekal...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Težave v prostem teku

Oddelek: Na cesti
367226 (5677) tony1
»

PC se ne zažene

Oddelek: Pomoč in nasveti
71308 (1126) Map
»