Forum » Programska oprema » Obračanje črk
Obračanje črk
TOm4 ::
Mene pa zanima če obstaja kakšen program za obračat črke ker mi rabi narobe obrnjen E
če gdo ve prosim naj mi pove
hvala že v naprej
če gdo ve prosim naj mi pove
hvala že v naprej
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
;-) ::
HeH zgleda da res obstaja, kr majo eni na MSNju obrnjene na vse strani. Pred pol leta sem tud jaz rabil narobe obrnjen E sam ni šlo drgač k da sm ga v slikarja kopiral pa obrno pol pa v word not lepo.
heh a rabiš kaj v zvezi EMINEMA?
heh a rabiš kaj v zvezi EMINEMA?
TOm4 ::
ja ma js bi rabu v obliki črke ne slike
ne ni za eminema bi pa rabu za moje ime TOm4 na mesto mali m E narobe obrnjen
ne ni za eminema bi pa rabu za moje ime TOm4 na mesto mali m E narobe obrnjen
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TOm4 ()
R33D3M33R ::
V windows XP imaš vgrajen Private Character Editor. Kako se izvršilna datoteka imenuje nimam pojma, saj microsoft pridno skriva morebitna uporabna orodja, ki bi se znašla v Windows.
Sam sem ga našel po slučaju, v Help and Support vpiši "Using Private Character Editor".
Dobro, res boš lahko spreminjal fonte, ampak ne pozabi - spremembe boš videl le ti! Drugi bodo videli tvoj font, le če ga bodo tudi sami namestili. Precej neuporabno, če vprašaš mene...
Sam sem ga našel po slučaju, v Help and Support vpiši "Using Private Character Editor".
Dobro, res boš lahko spreminjal fonte, ampak ne pozabi - spremembe boš videl le ti! Drugi bodo videli tvoj font, le če ga bodo tudi sami namestili. Precej neuporabno, če vprašaš mene...
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
harvey ::
To open Private Character Editor, click Start, and then click Run. In the Open box,
type eudcedit.
type eudcedit.
Res je. Kot sem že povedal:
Hehe . Torej vsili jim, da namestijo tvojo modificirano pisavo pa bodo videli tudi tvoje modificirane znake...
spremembe boš videl le ti! Drugi bodo videli tvoj font, le če ga bodo tudi sami namestili. Precej neuporabno, če vprašaš mene...
Hehe . Torej vsili jim, da namestijo tvojo modificirano pisavo pa bodo videli tudi tvoje modificirane znake...
;-) ::
Mah, to seveda gre. Tale stavek je mešanica znakov iz različnih kodnih naborov. Nalepiš jih tako, da uporabiš Character Map (Start -> All Programs -> Accessories -> Character Map). Je pa to nepotrebno afnanje, ki zgleda grdo v alternativnih programih za chat.
P.S: Nekateri uporabljamo Mirando in tam si lahko nastaviš custom nick za vsak kontakt - priceless feature
P.S: Nekateri uporabljamo Mirando in tam si lahko nastaviš custom nick za vsak kontakt - priceless feature
darkolord ::
P.S: Nekateri uporabljamo Windows Live Messenger in tam si lahko nastaviš custom nick za vsak kontakt - priceless feature
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Določanje osebnega stilaOddelek: Loža | 5773 (4112) | matobeli |
» | Kaj piše na tej slikiOddelek: Loža | 2613 (1686) | DeFacto21 |
» | Kako "leča ve" ... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 13287 (10083) | Vajenc |
» | iskanje/spreminjanje vrednosti v pomnilnikuOddelek: Programiranje | 1149 (1000) | BluPhenix |
» | Težave s fontiOddelek: Pomoč in nasveti | 1195 (1115) | OrlyTM |