» »

Obračanje črk

Obračanje črk

TOm4 ::

Mene pa zanima če obstaja kakšen program za obračat črke ker mi rabi narobe obrnjen E
če gdo ve prosim naj mi pove
hvala že v naprej

;-) ::

HeH zgleda da res obstaja, kr majo eni na MSNju obrnjene na vse strani. Pred pol leta sem tud jaz rabil narobe obrnjen E sam ni šlo drgač k da sm ga v slikarja kopiral pa obrno pol pa v word not lepo.

heh a rabiš kaj v zvezi EMINEMA?:D

ja ma js bi rabu v obliki črke ne slike
ne ni za eminema bi pa rabu za moje ime TOm4 na mesto mali m E narobe obrnjen

Zgodovina sprememb…

• spremenil: TOm4 ()

R33D3M33R ::

V windows XP imaš vgrajen Private Character Editor. Kako se izvršilna datoteka imenuje nimam pojma, saj microsoft pridno skriva morebitna uporabna orodja, ki bi se znašla v Windows. ;(
Sam sem ga našel po slučaju, v Help and Support vpiši "Using Private Character Editor".

Dobro, res boš lahko spreminjal fonte, ampak ne pozabi - spremembe boš videl le ti! Drugi bodo videli tvoj font, le če ga bodo tudi sami namestili. Precej neuporabno, če vprašaš mene...
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

harvey ::

To open Private Character Editor, click Start, and then click Run. In the Open box,
type eudcedit.

no hvala zdj sm znak naredu kako pa ga zdj dam v msn da napišem ime?

kok jaz razumem boš obrnjen znak videl le ti, drugi ne. ali se motim?

Res je. Kot sem že povedal:

spremembe boš videl le ti! Drugi bodo videli tvoj font, le če ga bodo tudi sami namestili. Precej neuporabno, če vprašaš mene...

Hehe :D . Torej vsili jim, da namestijo tvojo modificirano pisavo pa bodo videli tudi tvoje modificirane znake...

Pomoje bi rad ti nekaj takega-kot je tu "R" narobe obrnjen...hmm upam da tale punca ne zameri ker sem pač tole dal gor-itak nevem kdo je.

Torej to se da nardit da je vidno vsem.

Mah, to seveda gre. Tale stavek je mešanica znakov iz različnih kodnih naborov. Nalepiš jih tako, da uporabiš Character Map (Start -> All Programs -> Accessories -> Character Map). Je pa to nepotrebno afnanje, ki zgleda grdo v alternativnih programih za chat.

P.S: Nekateri uporabljamo Mirando in tam si lahko nastaviš custom nick za vsak kontakt - priceless feature :)

darkolord ::

P.S: Nekateri uporabljamo Windows Live Messenger in tam si lahko nastaviš custom nick za vsak kontakt - priceless feature

in kje najdem ta custom nick?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Določanje osebnega stila

Oddelek: Loža
345773 (4112) matobeli
»

Kaj piše na tej sliki

Oddelek: Loža