Forum » Izdelava spletišč » Merjenje odiva newsletter
Merjenje odiva newsletter
ovidusss ::
Pozdravljeni, zanima me, če kdo ve za kake res dobre linke do informacij o newsletterjih predvsem o načinih merjana odziva (ctr, kateri linki so odprti), te o tem na katere stvari je pri snovanju treba paziti (npr. statistični podatki, kot so koliko uporabnikov ima v poštnih odjemalcih preview pane uklopljen, kakšne so rešitve zaradi blokiranja slik)
Gandalfar ::
Vecino teh stvari ne mores merit, ker jo jih bos poskusal te bodo spam filtri zablokiral
Tody ::
No ja uporabiš aplikacije ki so za to namenjene ane ? Recimor tole (ampak še ne deluje bo pa v roku 14 dni)
Email marketing na enostaven naÄin - Newsletter.si - Domov Drugače pa PHPLIST če se hočeš sam zafrkavat
Email marketing na enostaven naÄin - Newsletter.si - Domov Drugače pa PHPLIST če se hočeš sam zafrkavat
gregy ::
tody .. tole bo super zadeva .. ampak 30.000 na mesec .. mislim da "no go"
ste razmišljali o kompenzaciji? .. reklamiranju storitve znotraj mailing liste .. npr. mailing lista je bila poslana s pomočjo newsletter.si
Jaz, konkretno bi jo rade volje uporabil, če bi lahko spremljal kdo in kam je kliknil ... tudi kompenzacija v mailing listi (12.500 članov) me ne bi motila ...
ste razmišljali o kompenzaciji? .. reklamiranju storitve znotraj mailing liste .. npr. mailing lista je bila poslana s pomočjo newsletter.si
Jaz, konkretno bi jo rade volje uporabil, če bi lahko spremljal kdo in kam je kliknil ... tudi kompenzacija v mailing listi (12.500 članov) me ne bi motila ...
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX<br />
Vstopnice.com so moja strast ...
Vstopnice.com so moja strast ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mailchimp problemi oz. alternativa za email marketingOddelek: Omrežja in internet | 1450 (1412) | psychoshorty |
» | SMTP providerOddelek: Omrežja in internet | 1969 (1726) | Maximus |
» | SPAM-ajo me kljub opozorilu. Se da kaj storiti?Oddelek: Loža | 1154 (686) | St235 |
» | Težava @ zanesljivo pošiljanje večje količine e-mail sporočilOddelek: Izdelava spletišč | 1903 (1710) | gregy |
» | Vprašanje spletna trgovinaOddelek: Izdelava spletišč | 1944 (1368) | gregy |