Forum » Zvok in slika » webcam?
webcam?
bzp ::
Sony EyeToy ... sploh ce imas playstation ...
V akciji dobis za 10k spil + kamerco, ki je po mojem primerjanju z Logitech QuickCam Messenger neprimerno boljsa (locljivost, FPS, sum v temnejsih pogojih, prilagajanje barv, ...). Uradno sicer zadeva sploh ni webcam, ampak na netu brez problema dobis potrebne driverje.
V akciji dobis za 10k spil + kamerco, ki je po mojem primerjanju z Logitech QuickCam Messenger neprimerno boljsa (locljivost, FPS, sum v temnejsih pogojih, prilagajanje barv, ...). Uradno sicer zadeva sploh ni webcam, ampak na netu brez problema dobis potrebne driverje.
aco111 ::
Hy.
Jaz tudi namreč kupujem spletno kamero do 10k SIT. Vglavnem kaj najboljše. Vem da je Logitech dobra firma, samo ni nekaj bolšega za to ceno od kake druge firme?
Lp. Allesandro.
Jaz tudi namreč kupujem spletno kamero do 10k SIT. Vglavnem kaj najboljše. Vem da je Logitech dobra firma, samo ni nekaj bolšega za to ceno od kake druge firme?
Lp. Allesandro.
Don't worry be happy :)
Owcka ::
BZP ima prav, ostalo je samo neuporabna šara, edino če rabiš za MSN, kjer je itak vseeno, saj je že princip neumen.
Another time, another place.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri web cam?Oddelek: Kaj kupiti | 3904 (2758) | roli |
» | Logitech predstavil novo spletno kameroOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 2738 (2138) | Jst |
» | Katero Web kamero kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 2374 (2186) | Tomson |
» | kateri web cam?Oddelek: Kaj kupiti | 1126 (1035) | secerko |
» | Web kameraOddelek: Zvok in slika | 2381 (2016) | CaqKa |