Forum » Pomoč in nasveti » "Fokin" ad/spyware ...
"Fokin" ad/spyware ...
OrlyTM ::
alo folksi ... mi naceloma spyware in adware ne delata problemov, zej mam pa ze neki casa takole stanje (sumim, da sm vse skup nabasov z BS Playerjem 2.0):
pa zadevo poradiram s spybotom, pa je kmalu spet nazaj, komplet ... enako je, ce zadevo poradiram z adaware ...
sm ze cekirov pa brisov po registru, pa pod add/remove programs tut nimam nic instalirano, pa zadeva vedno najde pot nazaj ... any ideas?
tnx
lp
OrlyTM
pa zadevo poradiram s spybotom, pa je kmalu spet nazaj, komplet ... enako je, ce zadevo poradiram z adaware ...
sm ze cekirov pa brisov po registru, pa pod add/remove programs tut nimam nic instalirano, pa zadeva vedno najde pot nazaj ... any ideas?
tnx
lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
- zavaroval slike: kuglvinkl ()
jan01 ::
Pozabi na adaware in spyboot...
Uporabljaj dobre stvari: spy sweeper, ewido, spyware doctor.
Uporabljaj dobre stvari: spy sweeper, ewido, spyware doctor.
itak37 ::
Se mi zdi, da tisto ni spyeare, ampak samo cookie-ji, tako da ni panike. Moras nastavit v brskalniku da ti jih ne shranjuje.
itak37 ... a ves da zna bit tut to ... ka te pol, pustim to na miru? Tecno mi je :D
lp
OrlyTM
lp
OrlyTM
itak37 ::
Ce kliknes na tisti + zraven imena, ti bo napisalo, kaj je to. Ce so "tracking cookie", jih lahko mirno zbrises. Tej cookie-i v bistvu niso neposredno nevarni, z njimi reklamne agencije samo sledijo tvojim spletnim navadam. Vseeno jih zbrisi.
ce pa nastavim firefox, naj ne shranjuje cookijev, pa jih ne bo niti za forume, kjer zelim, da jih shrani ... al mam kako opcijo tu? Nism se se nikol poglabljal v to ... sam res mi tezi, k vsakic k zazenem spybot, mi najde to solato :(
lp
OrlyTM
lp
OrlyTM
billgates ::
nova različica bs playerja(2.0)ima pri brezplačni verziji reklame, pri verziji za plačat pa ne. tak da al kupi bs player, ga zbrisi ali uporabljaj starega.Is your choice.
jao ... si mogu se moralca spustit, kaj? ... Sm skinu BS20 dol ze zdavnaj ... itq uporabljam 95% winamp, ostalo pa VLC
lp
OrlyTM
lp
OrlyTM
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Red hat požel še eno zmago Linuxa (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 7511 (6418) | Daedalus |
⊘ | Pomoc pri nastavitvi routerja za eMule ...Oddelek: Omrežja in internet | 2045 (1837) | CaqKa |
» | problem pri igri NFS: Underground...Oddelek: Igre | 1252 (1122) | nAVID |
» | SB Audigy OEMOddelek: Zvok in slika | 1380 (890) | [DrAc0] |
» | win me sux?Oddelek: Operacijski sistemi | 2623 (2440) | Matty |