» »

Problem pri inštalaciji WIN XP SP2 - browseui.dll + cel kup DLLjev

Problem pri inštalaciji WIN XP SP2 - browseui.dll + cel kup DLLjev

DaDek ::

Najprej lep pozdrav! V iskalniku nisem najdel nobene teme na to tematiko, zato bi vas prosil, da mi pomagate. Kr c/p iz enega drugega foruma bomn dal, vnaprej se opravičujem za šumnike!

-------------------------
Torej..

Celotna stvar se je zacela odvijat tako, da sem na neki crack strani poiskal serial za nek converter (seveda brez antivirusa, jebat ga serial sem rabil hitreje kot pa da bio naloyil kaspersky ), nakar mi je masina zacela stekat, zato sem formatiral in pol ko setup kopira datoteke katere rabi za instalacijo mi javi, da nemore prekopirat fajla browseui.dll. Ok pac ni slo probam se 1x pa nic, se 10x pa tut nic. Grem na morje v upanju da bo kaj bolse cez en tredn pa enako.. probam z drugim CDjem in sicer SP1 (ker druga nisem mel) in se zgodi, da mi napise da ne zazna sploh diska.. dam drug CD iz Microsoft Action Packa not ki vsebuje SP2 pa tut isto javi. Enako z Media center, tisti Cd iz katerega sem pa nalozil XPje pol leta nazaj pa zazna normalno, samo da pol javi browseui.dll problem, ki pa potegne za sabo se en kup drugih .dll-jev ce ga slucajno skipam. Problem sem delno resil tako, da sem zacel instalacijo z tem starim CDjem pol pa sem nekatere DLLje loudal iz drugega CDja, ampak to ni to.. na netu sem prebral da je ta browseui povezan z explorerjem. Downlodal sem tudi browseui.dll pa me zanima je lahko kaj narobe ce ga prilimam v system32.

Je ze kdo imel kdaj tak problem? En mi je celo rekel, da je imel enak problem (sicer se ne spomni ker dll ni slo prekopirat) in da so bili rami krivi upam da ni to

Aja pa explorer mi seveda ne dela. Firefox pa normalno.

--------------------------------
* Dobil sem le en odgovor in sicer:
--------------------
To je spyware ki ga nemoreš izbrisat jebiga Edino kar ti preostane je, da odstraniš use datroteke kere misliš da so sumljive, in še 1x povoziš windowse

P.S: Ali pa downloadaj ewido-antispyware pa čekiraj z registry scannerjem

-------------

Naredil sem oboje in šel formatirat pa isto... Oz še huje.. zdaj niti z vsemi WIN XP CDji kaj jih imam nisem uspel naložiti operacijskega sistema.

Kaj če celi disk sformatiram in ne samo c: bo kaj boljše? Ker mi ni glih vseha za formatirat ker imam kr nekaj stvari na disku...

Vnaprej se zahvaljujem za pomoč!

Lep pozdrav!
  • spremenilo: DaDek ()

DaDek ::

any1? :/

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

analiza hijack this

Oddelek: Pomoč in nasveti
171928 (1708) klaudija
»

Regedit in brisanje ključa

114392 (4183) Silvano
»

Kako odstraniti Winload.exe...

152504 (2244) vratar
»

Kopiranje iber počasno

162206 (1888) brdi
»

Kako bi nastavljali Firefox? (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
598089 (6324) Gandalfar

Več podobnih tem